En güzel kandil mesajları: Dualı Mevlid Kandili mesajları

Mevlid Kandili’ni sevdiklerini anmak ve onlara dua göndermek isteyenler için dualı Mevlid Kandili mesajlarını derledik. İşte Dualı Mevlid Kandili mesajları...

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2024 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2024 15:41
Kaynak: HABER MERKEZİ
En güzel kandil mesajları: Dualı Mevlid Kandili mesajları

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v.) dünyaya geldiğini mübarek gece Mevlid Kandili İslam alemi için kutlanıyor. Bu günde Müslümanlar birbirileri hem dua ediyor hem de dualı kandil mesajı gönderiyor. Sizin için Mevlid Kandiline özel dualı kandil mesajlarını derledik. İşte kandil mesajları...

kandil

Dualı Mevlid Kandili mesajları

“Allah’ım! Günahlarımı, bilgisizlik yüzünden yaptıklarımı, haddimi aşarak işlediğim kusurlarımı, benden daha iyi bildiğin bütün hatalarımı bağışla.” (Buhari, Daavat, 60)  Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu günde İslam aleminin Mevlid kandil mübarek olsun. Kandilin hayırlara vesile olmasını dilerim. 

“Allah’ım! Beni güzellikler işleyip müjdesine nail olanlardan, kötülük işlediklerinde de bağışlanma dileyenlerden eyle.” (İbn Mace, 57)  Bu kutlu ve mübarek gün İslam alemine birlik getirsin. Mevlid Kandilinin natanımız ve milletimiz için hayırlara vesile olması dileğiyle. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

“Allah’ım! Senden senin sevgini ve beni sana yakın kılacak herkesi sevmeyi bana nasip etmeni niyaz ediyorum.” (Tirmizi, Daavat, 73) Bu mübarek gece günahlardan arınmak ve refaha çıkmak için İslam alemine bir fırsat olsun.  Dualarda buluşmak dileğiyle. Hayırlı kandiller.

kandil

“Rabbim! Beni, ana-babamı, iman etmiş olarak evime girenleri, iman eden erkekleri ve iman eden kadınları bağışla, zalimlerin de ancak helâkini arttır.” (Nûh Sûresi, 28) Milletimizin ve İslam aleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyor, alemlere rahmet Peygamber Efendimizin dünyaya geldiği bu kutlu gecenin tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Mevlid Kandilini mübarek olsun

“...Rabbim! Gönlüme ferahlık ver. İşimi bana kolaylaştır. Dilimdeki tutukluğu çöz. Ki sözümü anlasınlar.” (Tâhâ Sûresi, 25-28)” Alemlere Rahmet Hz. Peygamberimizin (sav)dünyayı şereflendirdiği kutlu gece tüm insanlığa sağlık, rahmet, bereket getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim. Mevlid Kandilini hayırlı olsun.

“...Rabbim! Gireceğim yere dürüstlükle girmemi sağla; çıkacağım yerden de dürüstlükle çıkmamı sağla. Bana tarafından, hakkıyla yardım edici bir kuvvet ver.” (İsrâ Sûresi, 80) Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v)’in doğduğu gece olan mübarek Mevlid Kandili'nin ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dilerim. Dualarınız kabul, ameliniz makbul olsun. Hayırlı Kandiller.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.