TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ESHOT | 788 hareket saatleri: Havuzbaşı– Bayındır sefer saatleri

İzmir’de Havuzbaşı istikametinden Bayındır istikametine gitmek isteyen vatandaşlar 788 numaralı ESHOT otobüs güzergahını ve saatlerini merak ediyor. Peki, Havuzbaşı– Bayındır sefer saatleri kaçta? ESHOT 788 hareket saatleri...

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2024 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2024 16:50
Kaynak: HABER MERKEZİ
ESHOT | 788 hareket saatleri: Havuzbaşı– Bayındır sefer saatleri

İzmir'de toplu taşıma sistemine olan talep her geçen gün artıyor. Havuzbaşı'dan Bayındır istikametine gitmek isteyen vatandaşlar için ulaşımın kolaylaştırılması adına 788 numaralı otobüs hattı önemli bir rol oynuyor. Havuzbaşı'dan başlayarak şehrin merkezi noktalarını dolaşan ve Bayındır’a ulaşan bu hat, vatandaşlara konforlu ve hızlı bir ulaşım imkanı sunuyor. ESHOT 788 otobüs hattı, Havuzbaşı istikametinden Bayındır istikametine doğru hareket ederken belirli saatlerde sefer düzenlemektedir. Sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar kesintisiz hizmet veren bu hat, İzmir'in yaşam döngüsüne entegre bir şekilde çalışıyor. Vatandaşlar, 788 numaralı ESHOT otobüsünün güncel güzergahı ve sefer saatlerini merak edip bu doğrultuda araştırmalar yapıyor. Peki, 788 hareket saatleri ve güzergahı nasıl? İşte ESHOT 788 hareket saatleri haberimizin devamında…

eshot

ESHOT 788 güzergahı

788 numaralı hattın Havuzbaşı yönünden gidişinde Havuzbaşı Son Durak - Havuzbaşı Yolu - Çınardibi Çıkış - Çınardibi Merkez - Çınardibi Giriş - Çınardibi Papatya - Çınardibi Yolu - Dernekli - Kızılcaova Merkez - Kızılcaova İstiklal - Kızılcaova Yolu - Kızılcaova Yol Ayrımı - Kızılcaova - Sera - Benzinlik - Mezarlık - Yakapınar Giriş - Canlı Kahveler - Canlı Park - Canlı Çıkış - Canlı Çınar - Yeşilova Köy Yolu - Elifli - Elifli Sera - Furunlu Tulumba - Furunlu Yolu - Furunlu Yedikavak - Karahalilli - Çiçekçiler - ÇİKOOP - Bayındır Zeytin - Bayındır Gül - Bayındır Çınar - Sokullu - Bayındır Sadık Susamcıoğlu Anadolu Lisesi - Bayındır Fatih İlkokulu - Bayındır Jandarma - Atatürk İlkokulu - Bayındır Devlet Hastanesi - Bayındır Son Durak noktalarında duraklar bulunuyor.

Dönüş Çaybaşı Bayındır Son Durak - Bayındır - Güven - Bayındır Fatih İlkokulu - Bayındır Sadık Susamcıoğlu Anadolu Lisesi - Sokullu - Bayındır Çınar - Bayındır Gül - Bayındır Zeytin - ÇİKOOP - Çiçekçiler - Karahalilli - Furunlu Yedikavak - Furunlu Yolu - Furunlu Tulumba - Elifli Sera - Elifli - Yeşilova Köy Yolu - Canlı Çınar - Canlı Çıkış - Canlı Park - Canlı Kahveler - Yakapınar Giriş - Mezarlık - Benzinlik - Sera - Kızılcaova Yol Ayrımı - Kızılcaova Yolu - Kızılcaova İstiklal - Kızılcaova Merkez - Dernekli - Kızılcaova - Çınardibi Yolu - Çınardibi Papatya - Çınardibi Giriş - Çınardibi Merkez - Çınardibi Çıkış - Havuzbaşı Yolu - Havuzbaşı Son Durak durakları bulunmaktadır.

ESHOT 788 hareket saatleri

İzmir'de toplu taşıma ağının genişletilmesi ve güçlendirilmesiyle birlikte, vatandaşlar kent içindeki ulaşım ihtiyaçlarını daha verimli bir şekilde karşılayabiliyorlar. 788 numaralı otobüs hattı da bu çerçevede, İzmir'in hareketli ve dinamik yaşamına önemli bir katkı sağlıyor. Havuzbaşı'dan Bayındır’a ve Bayındır’dan Havuzbaşı’a giden otobüs seferlerinin listesi:

788 numaralı ESHOT'un Haftaiçi gerçekleşen hareket saatleri:

HAVUZBAŞI Kalkış:

06:10 - 08:30 - 17:25

BAYINDIR Kalkış:

07:20 - 16:15 - 18:35

788 numaralı ESHOT'un Haftasonu (Cumartesi) gerçekleşen hareket saatleri:

HAVUZBAŞI Kalkış:

06:20 - 08:30 - 17:25

BAYINDIR Kalkış:

07:20 - 16:15 - 18:35

788 numaralı ESHOT'un Haftasonu (Pazar) gerçekleşen hareket saatleri:

Havuzbaşı – Bayındır hattı Pazar günleri çalışmamaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.