Eşi Ali Özbir paylaştı: İşte Esra Erol'un aşk dolu yuvası...

ATV ekranlarının popüler sunucusu Esra Erol, hem kariyeri hem de özel hayatıyla sık sık gündemde yer alıyor. Ali Özbir ile evli olan ve iki oğlu bulunan ünlü sunucu, bu kez eviyle dikkat çekti. Erol'un 14 yıllık eşi Özbir, evlerinin bahçesinden yaptığı bir paylaşımla ilgi topladı. Erol'un yemyeşil bahçesi hayranlık uyandırırken, evinin içini görenler "Sade ve şık" yorumunda bulundu. İşte Esra Erol ile Ali Özbir'in aşk dolu yuvası...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2024 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2024 10:20
Kaynak: HABER MERKEZİ
Eşi Ali Özbir paylaştı: İşte Esra Erol'un aşk dolu yuvası...

ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Esra Erol, başarılı kariyeri ve Ali Özbir ile olan mutlu evliliğiyle sık sık gündeme geliyor. İdris Ali ve Ömer Erol adında iki oğlu bulunan ünlü sunucu, şimdi ise 14 yıllık eşi Ali Özbir'in sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Sosyal medyayı aktif kullanan Ali Özbir, evlerinin bahçesinden çektiği görüntüleri takipçileriyle paylaştı.

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının ilgisini çeken bu görüntüler, kısa sürede gündem oldu. Erol'un yemyeşil bahçesi hayranlık uyandırırken, evinin içini görenler "Sade ve şık" yorumlarında bulundu.

esra erol

esra erol 2

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.