Esra Erol'da yaşanan olay Masumlar Apartmanı'nı aratmadı: Ben insan sevmiyorum!

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran gündüz kuşağı programı Esra Erol'da programının son bölümünde yaşananlar Masumlar Apartmanı dizisini aratmadı. İşte Esra Erol'da yaşananlar ve bütün detayları...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2024 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2024 09:55
Kaynak: HABER MERKEZİ
Esra Erol'da yaşanan olay Masumlar Apartmanı'nı aratmadı: Ben insan sevmiyorum!

ATV'nin reyting rekortmeni programlarından biri olan "Esra Erol'da" bu hafta izleyicilerden büyük beğeni topladı. Son bölümde Pınar'ın anlattıkları damga vurdu. Pınar, karpuz almaya gidiyorum diyerek evden çıkan kız kardeşi Aytül Karakaya'nın 15 Haziran 2024 tarihinde kaybolduğunu ve onu aramak için stüdyoya geldiğini açıkladı. Ancak programın ilerleyen dakikalarında "Ailece insan sevmiyoruz" diyen Pınar'ın sözleri, izleyicilere Masumlar Apartmanı dizisini hatırlattı. İşte "Esra Erol'da" programında bugün yaşananlar...

ATV'nin reyting rekortmeni programı "Esra Erol'da" bugün de izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Bugünkü bölüme katılan Pınar Hanım'ın anlattıkları, izleyicilere Masumlar Apartmanı dizisini hatırlattı. Pınar Hanım, 15 Haziran 2024 tarihinde karpuz almaya gidiyorum diyerek evden çıkan kız kardeşi Aytül Karakaya'nın kaybolduğunu ve onu aramak için stüdyoya geldiğini açıkladı. Ayrıca, 40 yaşındaki Aytül'ün üzerinde kimlik, para ve telefon olmadığı belirtildi.

esra erol

"BEN İNSAN SEVMİYORUM"

Pınar Hanım stüdyoda, "Ben insan sevmiyorum. İnsanlarla dışarıda 'merhaba merhaba'. Fazla içerimize kimse giremez. Ben erkek kardeşimle evin iç işlerini, annem ve Aytül ise evin dış işlerini halleder." dedi.

Evde kişisel olmayan iki ortak telefon bulunduğu öğrenildi. Pınar Hanım, kardeşi Aytül'ün sosyal ve duygusal ilişkilerinin olmadığını belirtti. Program ilerledikçe Pınar Hanım, kardeşi Aytül'ün o gün evi terk etmeyi fırsat bildiğini söyledi. Ayrıca "Seni almadan gitmeyeceğim" diyerek kardeşi Aytül'e seslendi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.