Faithful konusu nedir? Faithful oyuncuları

Faithful, Hélier Cisterne'nin yönetmenliğini üstlendiği ve senaristliğini Katell Quillévéré ile Antoine Barraud'la birlikte yaptığı, 2020 yapımlı bir dram filmi

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2024 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2024 12:02
Kaynak: İHA
Faithful konusu nedir? Faithful oyuncuları

1956 yılında Cezayir Bağımsızlık Savaşında bir aşçının başından geçenleri anlatan film bugün izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Sinema TV’de saat 13.00’da yayınlanacak filmi seyirciler araştırıyor. Sizler için merak edilen soruları araştırdık. İşte Faithful konusu nedir? Faithful filmi oyuncuları kimler? Faithful IMDb puanı kaç? Tüm detayları ile haberimizde.

Faithful konusu nedir?

Tüm ruhuyla bir komünist olan Fernand, Fransa'da yaşamak için komünistlerden kaçan Hélène ile imkansız gibi görünen bir aşka düşer. Hélène ve ergen oğlu Jean-Claude, Cezayir'de Fernand'ın yanında yaşamaya başlarlar. Fransız sömürge yönetimi altındaki Cezayir'de doğmuş olan Fernand, Cezayir halkının sömürüldüğünü ve ezildiğini görünce Cezayir Komünist Partisi'ne katılır. Cezayir Bağımsızlık Savaşı'nın derinleşmesiyle Fernand, silahlı direniş taktikleriyle Ulusal Kurtuluş Cephesi'ne katılır. Bu durum, evliliklerini büyük bir baskı altına sokar. Fernand, torna operatörü olarak çalıştığı fabrikaya bomba yerleştirmek suçundan tutuklanınca, Hélène, onu kurtarmak için elinden geleni yapar.

Faithful filmi oyuncuları

Vicky Krieps

Vincent Lacoste      

Eric Verdin   

Maximilien Poullein

Meriem Medjkane   

Norbert Ferrer

Faithful IMDb puanı kaç?

Faithful filminin IMDb puanı 5.8 olarak belirlenmiştir. 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.