Formet Çelik Kapı Sanayi ve Ticaret kimin?

22 Mayıs 2018 tarihinde FORMT koduyla işlem görmeye başlayan ve yüzde 43’ü halka arz edilen Formet Çelik Sanayi ve Ticaret kimin?

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 16:11
Kaynak: HABER MERKEZİ
Formet Çelik Kapı Sanayi ve Ticaret kimin?

Çelik kapı ve ahşap iç mekan kapıları üretimi ile dayanıklı tüketim malları sektöründe faaliyet gösteren Formet Çelik Kapı Sanayi ve Ticaret A.Ş., 22 Mayıs 2018 tarihinde payları 7,33 TL/pay fiyat ve "FORMT" koduyla Borsa İstanbul Ana Pazar'ında A grubunda sürekli işlem görmeye başladı. Peki, Formet Çelik Kapı Sanayi ve Ticaret kimin?

Formet Çelik Kapı Sanayi ve Ticaret

Formet Çelik Kapı Sanayi ve Ticaret kimin?

Doğum yeri Balıkesir'in Dursunbey ilçesi olan Mustafa Sezen, 1 Haziran 1965 tarihinde dünyaya geldi. İlkokul mezunu olan Sezen, 1996 yılında çelik kapı imalatına başlayarak ticaret hayatına adım attı. İki çocuk babası olan Sezen, Formet Ahşap Sanayi ve Ticaret A.Ş. adlı şirketin 2.000.000 TL sermayeli ve yönetim kurulu başkanıdır. Ayrıca Star Çelik Kapı Sanayi ve Ticaret A.Ş. adlı şirketin de 13.000.000 TL sermayeli ve yönetim kurulu başkanı olarak görev yapmaktadır. Stella İhracat İthalat Ltd. Şti. adlı şirketin ise 20.000 TL sermayeli ve genel müdürüdür.

Formet Çelik Kapı Sanayi ve Ticaret mustafa sezen

Türkiye'nin önde gelen çelik kapı üreticilerinden biri olan Formet Çelik Kapı Sanayi ve Ticaret A.Ş., sektördeki 20 yıla yaklaşan deneyimi ve sağlam kurumsal yapısıyla öne çıkmaktadır. Vizyonunu ve misyonunu müşteri memnuniyeti üzerine inşa eden firma, satış ve üretim alanında önemli başarılar elde etmiştir.

Formet Çelik Kapı, üretimini 32.000 metrekare kapalı alanı bulunan toplam 55.000 metrekarelik Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde entegre bir şekilde gerçekleştirmektedir. Yıllık üretim kapasitesi 240.000 adedin üzerindedir. Türkiye genelinde yaygın bir şekilde dağıtılan yarı mamül ve tam mamül ürünler, 400'ü aşkın showroom ve dünyanın 40'a yakın ülkesinde günde 3 ila 5 bin kişi tarafından ziyaret edilmektedir. Ürünlerimiz, AR-GE departmanımızın liderliğinde, uzman mühendisler, teknisyenler ve satış temsilcilerimizle birlikte geliştirilmekte ve dünya çapında sunulmaktadır.

Formet Çelik Kapı, üretim süreçlerini ISO-9001 kalite güvencesi altında yönetmekte olup, 4 saat yangına dayanabilen yangın kapıları ile güvenlik standartlarını en üst seviyede tutmaktadır. Ürünlerimiz uluslararası akredite edilmiş birçok kalite ve güvenlik sertifikasına sahiptir. Sürekli artan ihracat performansıyla Formet Çelik Kapı, ürünlerini Avrupa, Asya, Afrika, Amerika ve Ortadoğu'nun pek çok ülkesine ulaştırmaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.