G.O.R.A. konusu nedir? G.O.R.A. oyuncuları

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın yer aldığı G.O.R.A filmi sinemaseverler tarafından merakla araştırılıyor. Bilim Kurgu, komedi, macera türlerini işleyen film izleyiciler tarafından konusu ve oyuncuları ile öne çıkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2024 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2024 12:01
Kaynak: HABER MERKEZİ
G.O.R.A. konusu nedir? G.O.R.A. oyuncuları

Türk yapımı filmler arasında olan ve yayınlandığı ilk günden itibaren merakla izlenen G.O.R.A’nın başrollerinde Cem Yılmaz, Rasim Öztekin, Özkan Uğur, Cezmi Baskın, Şafak Sezer, Özge Özberk ve Ozan Güven yer alıyor. Peki, G.O.R.A ne zaman ve nerede çekildi? İşte konusu ve oyuncuları…

G.O.R.A. konusu nedir?

Antalya'da tüccar olarak yaşamını sürdüren Arif, bir gün uzaylılar tarafından kaçırılır ve G.O.R.A isimli bir gezegene götürülür. G.O.R.A’da yaşadığı zorlu maceralarda, gezegeni yaklaşan bir alev topundan kurtararak kahraman olur. Bu süreçte, gezegenin güzel prensesi Ceku ile tanışır.

Ancak, gezegenin kötü niyetli komutanı Logar, Ceku ile evlenerek gezegeni ele geçirmeyi planlamaktadır. Arif, bu durumu öğrendiğinde Ceku’yu yanında götürmek ister. Fakat, bu harekete geçebilmek için komutan Logar ile zorlu bir mücadeleye girmesi gerekmektedir.

G.O.R.A. oyuncuları

Cem Yılmaz - Arif Işık, Komutan Logar Trihis

Rasim Öztekin - Bob Marley Faruk

Özkan Uğur - Garavel, Anonsçu

Şafak Sezer - Kuna

Özge Özberk - Ceku Lamtina

Ozan Güven - Robot 216, Gerzek

Engin Günaydın - Editör

İdil Fırat Mulu - Lamtina

Erdal Tosun - Rendroy

Cezmi Baskın - Amir Tocha Lamtina

Muhittin Korkmaz - Tihulu

G.O.R.A. çıkış tarihi ne zaman?

Çekimlerine 2002 yılında başlanılan film, Türkiye'de 12 Kasım 2004 tarihinde gösterime girdi. 2004'te vizyona giren G.O.R.A filmi, Antalya'da çekildi. Filmin uzay sahneleri için Antalya'da çeşitli platolar ve setler kullanıldı. G.O.R.A filmi için stüdyolar, Antalya Film Platoları'nda oluşturuldu.

 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.