Gayrı ya biz yanıp kül olacağız yahut onlar! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 27. bölüm 2. Fragmanı yayınlandı

TRT1'in büyük ilgiyle izlenen tarihi dizisi "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi", her hafta izleyicilerin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. İzleyicileri ekran başına kilitleyen dizi, her yeni bölümüyle heyecanı zirvede tutuyor. Yayınlanan fragman, izleyiciler arasında büyük bir merak uyandırdı. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 27. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2024 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2024 10:29
Kaynak: HABER MERKEZİ
Gayrı ya biz yanıp kül olacağız yahut onlar! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 27. bölüm 2. Fragmanı yayınlandı

Bu hafta merakla beklenen "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi" dizisinde, Kudüs'ün Haçlı işgalinden kurtuluş mücadelesi tüm heyecanıyla devam ediyor. Başrollerinde Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu ve Kaan Çakır gibi önemli isimlerin yer aldığı dizi, son bölümüyle büyük beğeni topladı. Yeni bölüm fragmanı ise izleyicilerin merakını daha da artırdı. Bu hafta Selahaddin Eyyubi'nin destansı mücadelesinde neler yaşanacak? Tüm detayları öğrenmek için bu haftaki bölümü kaçırmayın!

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’de bu hafta izleyicileri neler bekliyor?

kudüs fatihi

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ 27. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI

Süreyya’nın intikamını almak ve beyleri kurtarmak için harekete geçen Selahaddin, Mülhem’i köşeye sıkıştırmayı başarır. Selahaddin, Mülhem’i öldürerek Süreyya’nın intikamını alır ancak Temur’un beklenmedik hamlesi nedeniyle beyleri elinden kaçırır. Temur, beyleri kurtaracağını düşünürken Bernard önlerine çıkar ve onları yeniden ele geçirir. Üstelik Karategin de artık Bernard’ın elinde esirdir. Temur’un bu hamlesi, Arslanşah, Nureddin ve Selahaddin’i karşı karşıya getirir. Arslanşah, beylerin Bernard’ın elinde esir düşmesinden Sultan Nureddin’i sorumlu tutar ve etrafında beylere bağlı askerleri toplayarak Zengi Devleti’ne karşı bir tavır alır. Beyleri elinde tutarak Zengilere karşı gücü elinde bulunduran Bernard, Sultan Nureddin’den beyler karşılığında Gazze’yi ister. Beylerle birlikte esir düşen Karategin, kaçmak için her yolu dener ama Bernard’ın elinden kurtulması kolay değildir. Arslanşah, Bernard’a boyun eğmeyen Sultan Nureddin’e Gazze’yi Bernard’a vermesini söyler. Aksi halde beyleri kurtaramayacaklardır. Sultan Nureddin ise bunu kesin bir dille reddederken, Arslanşah kendi bildiğini okuyarak Gazze’yi kuşatmak için harekete geçer. Selahaddin, tutsak olan beyleri Bernard’ın esaretinden kurtarabilecek mi? Arslanşah’ın öne çıkma gayretiyle parçalanmasına neden olduğu İslam Birliği yeniden kurulabilecek mi? Nureddin, şehit kanlarıyla sulanan, uğrunda nice mücadeleler verilen Gazze’yi elinde tutabilecek mi?

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ 27. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.