Gelin filmi konusu nedir? Gelin filmi oyuncuları

Eski Türk filmlerini izlemeyi sevenlerden misiniz? Size dram türünün işlendiği eski Türk filmi önerisi vereceğiz. Yozgat’tan İstanbul’a gelen bir ailenin şehire alışma sürecini konu edinen film izleyiciler tarafından araştırılıyor. Seyirciler filmin konusunu, oyuncularını ve nerede çekildiğini merak ediyor. Soruların cevaplarını araştırdık. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2024 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2024 17:19
Kaynak: İHA
Gelin filmi konusu nedir? Gelin filmi oyuncuları

Türk filmlerinin vazgeçilmez, başarılı oyuncusu Hülya Koçyiğit’in oynadığı film bu gece TV’de yayınlanıyor. İzleyiciler arama motorlarında film hakkında merak ettiklerini araştırıyor. Sizler için film hakkında merak edilenleri araştırdık. Gelin filmi konusu nedir? Gelin filmi oyuncuları kimlerdir? Gelin filmi nerede çekilmiştir? İşte film hakkında merak edilen sorular ve cevapları…

Gelin filmi konusu nedir?

Film, daha iyi yaşam şartları arayışıyla Yozgat’tan İstanbul’a göç eden geniş bir ailenin şehirdeki uyum sürecini ve karşılaştıkları zorlukları ele alıyor. Ailenin en yaşlı bireyi olan Hacı İlyas, kendi açtığı bakkal dükkanında çalışmakta ve oğlu Veli ile Hıdır’ı da yanında tutmaktadır. Hacı İlyas ve Hıdır, bir gün kendi marketlerini açabilmek için para biriktirmektedirler.

Ancak ailenin genç bireylerinden Osman’ın kalbindeki bir delik nedeniyle sağlık sorunları yaşadığı ortaya çıkar. Osman’ın durumu ciddi olup, ameliyat olması gerekmektedir; fakat bu ameliyat için gerekli olan para ailenin elinde mevcut değildir. Hacı İlyas, gelini Meryem’in Osman’ın tedavisi için paraya ihtiyacı olduğunu bildiği halde, kendi hırsları ve hayalleri nedeniyle bu talebi sürekli olarak ertelemektedir.

Kurban Bayramı’nın son günü geldiğinde, Osman’ın durumu iyice kötüleşir ve maalesef hayatını kaybeder. Meryem, yaşanan acıyı ve hayal kırıklığını içinde barındırarak, Hacı İlyas’ın unutamayacağı bir intikam planı yapar. Bu intikam, ailenin dinamiklerini ve Hacı İlyas’ın geçmişteki hatalarını yüzüne vuracak şekilde şekillenir, bu da tüm aile bireylerinin hayatlarını köklü bir şekilde değiştirir.

Gelin filmi oyuncuları

Hülya Koçyiğit rolü: Meryem

Kerem Yılmazer rolü: Veli

Kahraman Kıral rolü: Osman

Ali Şen rolü: Hacı İlyas

Kamran Usluer rolü: Hıdır

Aliye Rona rolü: Ana

Nazan A dalı rolü: Naciye

Seden Kızıltunç rolü: Güler

Gelin filmi nerede çekildi?

Çekimleri İstanbul’da yapılan filmin hangi semtlerde geçtiği bilinmemektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.