Gerçekler ortaya çıkacak mı? Yalan 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Kanal D’nin yeni dizisi Yalan 2. bölüm 2. fragmanı ile izleyiciyi buluşturdu. Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar ve daha birçok başarılı ismin oyuncu kadrosunda yer aldığı yapım, her Pazartesi Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Yalan 2. Bölümde ne olacak, Yalan 2. bölüm 2. fragmanında izleyiciyi neler bekliyor?

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2024 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2024 10:55
Kaynak: HABER MERKEZİ
Gerçekler ortaya çıkacak mı? Yalan 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Kanal D'nin yeni dizisi "Yalan", Süreç Film tarafından üretilirken, yapımcılığı Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu tarafından üstleniliyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Hakan İnan oturuyor ve senaryosunu Cem Akyoldaş ile Murat Boyacıoğlu kaleme alıyor. Kanal D’nin yeni işlerinden biri olan Yalan, başarılı kadrosu ve ilgi çeken hikayesi ile seyirciye kendisini beğendirmeyi başardı. Peki Yalan dizisinde bu hafta neler olacak? İşte detaylar…

YALAN 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI

Melike ve Hazal, Berrin ve Duru ile karakolluk olurlar. Berrin'in Melike'den şikayetçi olmaması Duru'yu çileden çıkarır. Melike, Hazal'ın doğum lekesini göremeyince şaşkınlık yaşar. Yıllar önce kocasını kaybeden Melike, kocasının katillerini bulmaya çalışmaktadır. Hülya, Cengiz'e Melike'nin başlarına bela olacağını söyler. Acaba Melike'nin kocasını Hülya ve Cengiz mi öldürdü?

Kanal D ekranlarında büyük ilgiyle takip edilecek olan "Yalan" dizisi her Pazartesi saat 20.00’da ekranlarda yerini alacak.

yalan

YALAN DİZİSİ KONUSU

Masum olduğu halde kocasını öldürmekten hüküm giyen Melike, yirmi yıl sonra dışarı çıkar. Tek hayali, daha kundaktayken ablasına emanet ettiği kızı Hazal’a kavuşmaktır. Ancak Melike’yi dışarıda yalnız kızı değil yalanlarla örülü yeni bir hapishane bekler. Bu yalanlar hapishanesini yerle bir edecek olan, Melike’nin anne yüreğindeki o büyük güçtür.

Melike kendisine söylenen yalanları bir bir ortaya çıkarırken, nasıl bir oyunun içine düştüğünü de anlayacaktır. Yıllardır başkasına anne demiş olan kızına adım adım yaklaşırken, kocasının gerçek katilini ortaya çıkartmak için de elinden geleni yapacaktır. Yalanlardan örülü bu hikâyede en vicdanlı görünenler en merhametsizler, en sadıklarsa gerçek hainler olacaktır.

YALAN 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.