Giovani Lo Celso kimdir, kaç yaşında? Giovani Lo Celso hangi takımlarda oynadı?

Fenerbahçe, orta saha takviyesi için çalışmalarını devam ettirirken, Tottenham’dan Giovani Lo Celso’nun transferi önerildi. Peki, Giovani Lo Celso kimdir, kaç yaşında? Giovani Lo Celso hangi takımlarda oynadı?

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2024 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2024 13:30
Kaynak: HABER MERKEZİ
Giovani Lo Celso kimdir, kaç yaşında? Giovani Lo Celso hangi takımlarda oynadı?

Fenerbahçe’nin orta saha mevkiinde yapmayı planladığı transferlerle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerin Arjantinli futbolcu Giovani Lo Celso'yu transfer listesine aldığı belirtildi. 16 milyon Euro piyasa değeri bulunan oyuncunun geçmiş performansı ve başarıları futbol severler tarafından detaylı bir şekilde araştırıyor. Giovani Lo Celso kimdir, kaç yaşında? Giovani Lo Celso hangi takımlarda oynadı?

Giovani Lo Celso kimdir?

9 Nisan 1996 doğumlu Giovani Lo Celso, Arjantinli bir futbolcu olup orta saha oyuncusudur.

Giovani Lo Celso kimdir

Giovani Lo Celso kaç yaşında?

1996 doğumlu genç futbolcu Celso, 2024 yılında 28 yaşındadır.

Giovani Lo Celso hangi takımlarda oynadı?

Giovani Lo Celso'nun Tottenham ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 tarihine kadar devam ediyor. Orta saha oyuncusu olarak görev yapan Lo Celso, aynı zamanda ofansif orta saha rolünde de performans gösterebiliyor.

2019 yılında piyasa değeri 50 milyon Euro'ya kadar yükselen Lo Celso'nun profesyonel futbol kariyeri Arjantin'de başlamıştır. 2016-17 sezonunda PSG'ye transfer olduktan sonra, Real Betis, Tottenham ve Villarreal gibi kulüplerin formasını giymiştir.

Kariyerinde toplamda 77 Premier Lig maçına çıkan Lo Celso, bu karşılaşmalarda 3 gol ve 5 asistlik bir performans sergilemiştir. La Liga'da ise 70 maçta görev almış ve 12 gol ile 9 asist yapmıştır.

Son olarak, 2023-2024 sezonunda Tottenham formasıyla 24 maçta 597 dakika sahada kalan Giovani Lo Celso, 2 gol ve 2 asistle katkıda bulunmuştur.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.