Görevimiz Tehlike filminin ana düşmanı olan Esai Morales kimdir?

Esai Morales, heyecanla beklenen Görevimiz Tehlike serisinin ilk bölümü olan Part One'da, Gabriel karakteriyle karşımıza çıktı ve performansıyla izleyicileri büyüledi. Morales, Gabriel'in karizması ve kötü adam rolündeki ustalığıyla filmde unutulmaz bir iz bıraktı. Peki, Esai Morales kimdir? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2024 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2024 15:37
Kaynak: HABER MERKEZİ
Görevimiz Tehlike filminin ana düşmanı olan Esai Morales kimdir?

Esai Morales, Görevimiz Tehlike serisinin ilk bölümü olan Part One'da Gabriel karakteriyle seyirci karşısına çıktı. Morales'in performansı, izleyicileri büyüleyerek dikkatleri üzerine çekti. Gabriel karakterinin karizması ve kötü adam rolündeki ustalığı, filmde unutulmaz bir iz bıraktı. Görevimiz Tehlike serisinin yeni yüzlerinden biri olarak Morales, karakterinin derinliği ve güçlü oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Peki, Esai Morales kimdir? Detaylar haberimizin devamında...

Esai Morales kimdir?

Esai Manuel Morales Jr. 1 Ekim 1962 yılında dünyaya gelen Amerikalı bir aktördür. Kariyerinde Sean Penn ile "Bad Boys" ve Lou Diamond Phillips ile "La Bamba" gibi önemli filmlerde rol almıştır. Televizyon rolleri arasında PBS'in 2002 yapımı drama dizisi "American Family", Showtime'ın "Resurrection Blvd." (2000–2002) dizisi, "NYPD Blue"da (2001–2004) Teğmen Tony Rodriguez karakteri, bilim kurgu dizisi "Caprica"da (2009–2010) Joseph Adama rolü, Netflix orijinal dizisi "Ozark"ta (2017) Camino del Rio karakteri, ve DC'nin süper kahraman serisi "Titans"ta (2018) çizgi roman kötü adamı Deathstroke / Slade Wilson rolü bulunmaktadır.

Morales, 2023 yılında casus aksiyon filmi "Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One"da Tom Cruise ile birlikte ana düşman karakter Gabriel olarak yer aldı ve bu rolü 2024'te "Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two"da tekrar canlandıracaktır.

Morales, bir vejeteryandır ve 2010 doğumlu bir kızı vardır.

Esai Morales kaç yaşında?

1 Ekim 1962 tarihinde dünyaya gelen Esai Morales, 62 yaşındadır.

Esai Morales nereli?

62 yaşında olan ünlü oyuncu Morales, Amerikalıdır.

Esai Morales hangi burç?

Esai Morales Terazi burcudur.

Esai Morales evli mi?

Esai Morales Elvimar Silva ile dünya evine girdi ve çiftin 2010 yılında dünyaya gelen Mariana Oliveira Morales adında bir kızı var.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.