Görevimiz Tehlike Hayley Atwell kimdir? Hayley Atwell ile Tom Cruise aşk mı yaşadı?

Son dönemin dikkat çeken aksiyon filmlerinden Görevimiz Tehlike serisinin yeni yüzü Hayley Atwell, sinema dünyasında adından sıkça söz ettiriyor. Peki, Hayley Atwell kimdir? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2024 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2024 14:49
Kaynak: HABER MERKEZİ
Görevimiz Tehlike Hayley Atwell kimdir? Hayley Atwell ile Tom Cruise aşk mı yaşadı?

Görevimiz Tehlike serisinin son filmi Görevimiz Tehlike 8'in kadrosuna katılan Hayley Atwell, sinema dünyasında dikkat çeken bir isim olarak karşımıza çıkıyor. İngiliz oyuncu, Marvel sinematik evrenindeki başarılı performansıyla tanınan ve sevilen bir isimdir. Peki, Hayley Atwell kimdir? Detaylar haberimizin devamında...

Hayley Atwell kimdir?

Hayley Atwell, Londra'da 5 Nisan 1982'de doğmuştur. Tam adı Hayley Elizabeth Atwell olan oyuncu, Guildhall School of Music and Drama'da oyunculuk eğitimi almıştır. Kariyerine 2005 yılında Prometheus Bound adlı oyunla başlamış, ardından 2006'da The Line of Beauty mini dizisinde yer almıştır. 2007'de Woody Allen'ın Cassandra’s Dream filminde Colin Farrell ve Ewan McGregor ile birlikte rol almıştır. 2008 yılında Keira Knightley ile birlikte The Duchess filminde oynamış ve aynı yıl Emma Thompson ile Brideshead Revisited filminde yer almıştır. Atwell, 2011 yılında Marvel Sinematik Evreni filmlerinden Captain America: The First Avenger'da ve Agents of S.H.I.E.L.D'de Peggy Carter karakterini canlandırarak geniş bir hayran kitlesi edinmiştir. Ayrıca Avengers: Age of Ultron ve Ant-Man gibi diğer Marvel filmlerinde de kısa süreli olarak bu karakterle görünmüştür.

Oyuncu, kariyerinde A View from the Bridge (2009), The Pillars of the Earth (2010) ve Christopher Robin (2018) gibi yapımlarda da yer almıştır. 2015 yılında Kenneth Branagh'ın Cinderella uyarlamasında Ella'nın annesini oynamıştır. Atwell, 2019'da Avengers: Endgame filminde Peggy Carter rolüyle yeniden görünmüş ve aynı yıl Blinded by the Light filminde Ms Clay karakterini canlandırmıştır. 2021'de Peter Rabbit 2: The Runaway filminde Mittens karakterine sesiyle hayat vermiştir. Son olarak, yakın zamanda Mission: Impossible serisinin iki yeni filmi olan Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm ve Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma İkinci Bölüm'de Tom Cruise ile birlikte Grace karakterini canlandırmıştır.

Hayley Atwell aslen nereli?

Hayley Atwell, 5 Nisan 1982 tarihinde Londra'da dünyaya geldi

Hayley Atwell kaç yaşında?

5 Nisan 1982 tarihinde dünyaya gelen Hayley Atwell, 42 yaşındadır.

Hayley Atwell Tom Cruise ile aşk mı yaşadı?

Hayley Atwell, Tom Cruise ile olan iş birliği ve yaşanan söylentilere ilişkin, "Tom ile tanışmak bana platonik aşkın olağanüstü gücünü gösterdi. Eğer bu konuda endişelenirsem Tom ile konuşabileceğimi hissettim. Tom da bana 'İnsanlar ne söylemek isterlerse söylerler ama sen kim olduğunu biliyorsun, ben de kendimi biliyorum. Bu ortamda kendini güvende hissetmeni istiyorum'' sözlerine yer verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.