Halim Özçevik kimdir? Yeni Sağlık Bakan Yardımcısı Halim Özçevik kaç yaşında?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan son atama kararlarına göre Halim Özçevik, Sağlık Bakan Yardımcısı olarak görevlendirildi. Halim Özçevik kimdir ve Sağlık Bakan Yardımcısı olarak atanan Halim Özçevik kaç yaşında?

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 11:44
Kaynak: HABER MERKEZİ
Halim Özçevik kimdir? Yeni Sağlık Bakan Yardımcısı Halim Özçevik kaç yaşında?

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan son atamaların ardından Halim Özçevik'in hayatı ve kariyeri merak edilmeye başlandı. Sağlık Bakan Yardımcısı olarak yeni göreve getirilen Dr. Halim Özçevik hakkında detaylı bilgiler aranıyor. Halim Özçevik kimdir? Yeni Sağlık Bakanı Yardımcısı Halim Özçevik kaç yaşında?

Halim Özçevik kimdir?

Halim Özçevik, 31 Mart 1969'da Konya'da doğdu ve tıp eğitimini İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nde tamamladı. Mezuniyetinin ardından iç hastalıkları konusunda uzmanlık eğitimi alarak iç hastalıkları uzmanı oldu. Ayrıca endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları üzerine yan dal eğitimi aldı.

Uzmanlık eğitimini bitirdikten sonra, çeşitli devlet ve özel hastanelerde görev yaptı. İstanbul'daki önde gelen sağlık kurumlarında iç hastalıkları ve endokrinoloji alanlarında çalıştı. Kariyerinin ilerleyen aşamalarında akademik alana geçiş yaparak üniversitelerde öğretim üyeliği yaptı ve birçok tıp öğrencisinin yetişmesine katkıda bulundu.

Halim Özçevik kaç yaşında?

2024 yılı itibarıyla 1969 doğumlu Sağlık Bakan Yardımcısı Halim Özçevik 55 yaşındadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.