TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hamster Kombat 4 Temmuz günlük şifre! Hamster Kombat Günlük Şifre 4 Temmuz

Hamster Kombat oyununda, 1 milyon coin kazanmak ve kombinasyonu tamamlamak büyük bir önem taşıyor. Oyuncular, Hamster Kombat'ın günlük şifresini bulmak amacıyla internet araştırmalarını yoğun şekilde sürdürüyorlar. Kart toplama ve savaş mekanikleri gibi özellikleri barındıran Hamster Kombat oyunu, her geçen gün daha fazla ilgi çekiyor. 4 Temmuz'da, Hamster Kombat günlük koduna yönelik talep artıyor. İşte bugün için belirlenen Hamster Kombat günlük şifresi...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 22:14
Kaynak: HABER MERKEZİ
Hamster Kombat 4 Temmuz günlük şifre! Hamster Kombat Günlük Şifre 4 Temmuz

Hamster Kombat oyuncuları için bugün itibarıyla günlük şifre belirlendi. Bu kombinasyon, oyuncuların ekstra güçlendiriciler, nadir eşyalar, oyun içi para birimleri veya özel görevler için stratejilerini planlamalarına yardımcı oluyor. Hamster Kombat'ın günlük kombinasyon şifresi, kullanıcıların oyun deneyimlerinde önemli avantajlar elde etmelerini sağlıyor. Bugün, Hamster Kombat günlük şifresini araştıran oyuncular, doğru kodu bulabilmek için çaba gösteriyorlar. İşte 4 Temmuz Hamster Kombat günlük şifresi:

HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE 4 TEMMUZ 2024

4 Temmuz Hamster Kombat günlük şifresi hakkında detaylar burada yer alıyor. Salı akşamından Çarşamba akşamına kadar oyunu başlatan kullanıcılar, Hamster Kombat'a giriş yaparken morse kodunu kullanarak oyun deneyimlerini zenginleştirebilirler. Bugün, Hamster Kombat günlük şifre ve morse koduyla ilgili bilgileri sistem üzerinden takip edebilirsiniz, böylece oyun deneyimlerinizi daha da geliştirebilirsiniz.

Hamster Kombat günlük şifre 4 temmuz

4 Temmuz Hamster Kombat günlük şifresini Mors alfabesiyle şu şekilde yazabilirsiniz:

Hamster Kombat günlük kombo kartları;

SEC (Legal)

GameFi (Tokens Markets)

Web3 Game Con (Specials)

Hamster Kombat oyununun, 4 Temmuz 2024 tarihli "ORACLE" şifresinin Mors alfabesi ile yazılışı şu şekilde:

O = ▬ ▬ ▬

R = ● ▬ ●

A = ● ▬

C = ▬ ● ▬ ●

L = ● ▬ ● ●

E = ●

HAMSTER KOMBAT FİYAT TAHMİNİ

Haziran 2024'e gelindiğinde, HMSTR'nin mevcut fiyatı 0,00008289 dolar seviyesinde seyrediyor. Piyasa değeri ise yaklaşık 82,9 milyon dolar civarında bulunuyor. Hamster Kombat Coin'in fiyat tahmini, önümüzdeki 4-6 ay içinde token başına 0,05 ila 0,10 dolar arasında değişen kısa vadeli bir hedefi hedefliyor. Öte yandan, 6-12 ay içinde ise token başına 0,55 dolarlık orta vadeli bir fiyat potansiyeli öngörülüyor. Proje, 148 milyon kullanıcı ve 40 milyon günlük aktif oyuncuyla büyük bir kullanıcı tabanına sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Ancak, Hamster Kombat'ın her airdropta olduğu gibi para kazandırıp kazandırmayacağı konusu net değil.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.