Her gün binlerce ilişkiye derman oluyor, dişi enerjinin sırlarını açıklıyor: Esra Ezmeci kimdir?

Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisiyle adını duyuran ve tuzlu su, çapalama gibi yöntemlerle merak uyandıran Esra Ezmeci kimdir? Merak edilenleri sizler için derledik…

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2023 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 16:12
Kaynak: HABER MERKEZİ
ilksesgazetesi.com
Her gün binlerce ilişkiye derman oluyor, dişi enerjinin sırlarını açıklıyor: Esra Ezmeci kimdir?

Tuzlu su ve çapalama yöntemleri ile ilişkilerdeki anlaşmazlıklara farklı bir çığır açan Klinik Psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyada her gün binlerce kişinin sorusuna cevap vererek derman oluyor. Paylaştığı itiraf sorularıyla takipçilerini şoke eden Esra Ezmeci, pek çok ilişkiyi farklı yöntemlerle kurtarmayı başarıyor. İşte dikkat çeken isim Esra Ezmeci hakkında merak edilen detaylar…

esra ezmeci

ESRA EZMECİ KİMDİR?

1 Ağustos 1986, İstanbul doğumlu. Psikolog, yazar ve televizyon programı sunucusu olan Esra Ezmeci, Suat Ezmeci ile Seval Ezmeci'nin kızıdır.

Uzman Klinik Psikolog olarak görev yapan Esra Ezmeci, eğitimini İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nü birincilikle tamamladıktan sonra İstanbul Haliç Üniversitesi’nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yapmıştır. Daha sonra ise adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır. Şu an halen adli bilimler doktora eğitimine devam ettiği bilinmektedir. 2008 yılında Bilgi Üniversitesi’nin İletişim Fakültesi ve Halkla İlişkiler Bölümü’nü bitirmiştir. 2005 yılında evlendiği İç Mimar Tutku Dalmaz'dan 2015 yılında anlaşmalı olarak boşanmış olan Esra Ezmeci’nin Tuğra Dalmaz adında 1 oğlu bulunmaktadır.

Öğrencilik yıllarında İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü’nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, uzun yıllar İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde uzman klinik psikolog olarak görevini sürdürmüştür. Şu an İstanbul Etiler de Terapi Evreni isimli kendi terapi merkezinde psikologluk mesleğini devam ettirmektedir.

Esra Ezmeci; Bağımlılık tedavisi, aile, ilişki, evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yapmaktadır. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça adından söz ettirmiştir.

Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunan ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmış olan Esra Ezmeci'nin uzmanlık alanıyla ilgili yayımlanmış kitapları da oldukça merakla okunmaktadır.

esra ezmeci

ESRA EZMECİ ÜRÜNLERİ

Ayrıca Esra Ezmeci’ye ait çeşitli kişisel bakım ürünleri de bulunmaktadır. Bunlardan bazıları; saç mayonezi, Hürrem afro yağı, yasemin yağı, lavanta yağı, misk adaçayı yağı, nioli yağı, ylang ylang yağı, sıkılaştırıcı ve inceltici yağ da oldukça ilgi çekmektedir.

ESRA EZMECİ KİTAPLARI

Ünlü Psikolog Esra Ezmeci’nin kitapları aşağıda yer almaktadır.

Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever

İz Bıraktığın Kadar Varsın

Süt Lekesi

Vazgeçilmez Olmanın Sırrı

Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir

Kararı Ben Veririm

Beni Neden Sevmedin Anne?

ESRA EZMECİ EVLİ Mİ?

Esra Ezmeci evli mi? sorusu da ünlü güzel hakkında sık sorulan sorulardan biri haline geldi. Ünlü Klinik Psikolog Esra Ezmeci, 2005 yılında Tutku Dalmaz ile hayatını birleştirmiştir. 10 yıl evli kaldığı Dalmaz'dan 2015 yılında anlaşmalı olarak boşanmıştır. Esra Ezmeci'nin eski eşinden 2008 yılı doğumlu Tuğra adında bir erkek çocuğu bulunmaktadır. Tuğra 2023 yılı itibariyle şu an 15 yaşındadır. Çiftin neden anlaşamayıp evliliklerini sürdüremedikleri ise net olarak bilinmemektedir. 

ESRA EZMECİ NE DOKTORU?

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, insan psikolojisi ile ilgilenmektedir. Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nü birincilikle tamamlamıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi'nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır. İlerleyen yıllarda kendi kliniğini kurarak mesleğine devam etmiştir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.