Heyecan dolu anlar! Bahar'ın 15. bölüm fragmanı sizlerle! Yeni bölümde neler olacak?

Show TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Bahar, 14. bölümüyle ekranlara geldi. İzleyicilerin heyecanla beklediği Bahar 15. Bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki, bu hafta Bahar'ın yeni bölümünde neler olacak? İşte merakla beklenen detaylar..

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2024 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2024 14:28
Kaynak: HABER MERKEZİ
Heyecan dolu anlar! Bahar'ın 15. bölüm fragmanı sizlerle! Yeni bölümde neler olacak?

Show TV'nin yeni dizisi Bahar, 13 Şubat 2024 tarihinde ilk bölümü ile ekranlarda yerini aldı. Beklenen dizi, her Salı saat 20:00’da izleyiciler ile buluşacak...

BAHAR SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Bahar'ın 14. Bölümünde; Peran hastanesi yangını kontrol altına alır.Timur hem Rengin’in hemde Çağla’nın baskısı altındadır.Bahar bir avukatla görüşmeye kararlıdır, Çağla’nın yardımıyla avukat Ayhan’la tanışır.Yangın görüntülerini kontrol eden Seren, görüntülerde hiç beklemediği bir şeye tanık olur!Evren ve Timur hastanede büyük bir kavga eder, bu kavganın sonucunda Evren ve Bahar’ın ilişkisi sarsılır.Umay ve Parla’nın arasındaki gerilim iyice artar!Nevra’nın ameliyatından sonra düzenlediği partide Bahar herkesi şok edecek bir konuşma yapar!

BAHAR KONUSU

Bahar, ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan ‘kusursuz' görünen ailesinin özellikle de eşi Timur’un başka bir yüzüyle karşılaşacak. Bahar’ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişecek. Bu süreçte Evren, her anlamda Timur’un rakibi olacak. Bahar’ın hayatını yeniden inşa etmesi ise çoğu zaman trajikomik hikayelerle izleyiciye umut aşılayacak.

BAHAR OYUNCU KADROSU

Show TV'nin yeni dizisi Bahar, oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor.

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan gibi isimler Bahar dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

BAHAR 15.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Bahar dizisinin 15. Bölüm fragmanı yayınlandı. Bahar 15. Bölümde ne olacak? Bahar dizisinin 15. Bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

BAHAR 15. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.