Heyecan dorukta! Sandık Kokusu'nun 25. Bölüm 2. fragmanı sizlerle! Yeni bölümde neler olacak?

Show TV'nin severek takip edilen dizisi Sandık Kokusu'nun 24. bölümünü izleyenler, bir sonraki bölüm olan 25. Bölüm 2. fragmanını merakla araştırmaya başladı. Beklenen an geldi, Sandık Kokusu'nun yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Peki, bu hafta Sandık Kokusu'nda izleyicileri neler bekliyor?

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2024 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2024 11:45
Kaynak: HABER MERKEZİ
Heyecan dorukta! Sandık Kokusu'nun 25. Bölüm 2. fragmanı sizlerle! Yeni bölümde neler olacak?

Show TV’nin yeni dizisi Sandık Kokusu, her Çarşamba saat 20:00’da izleyicileri ekran karşısına kilitliyor…

SANDIK KOKUSU SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Sandık Kokusu'nun 24. Bölümünde; Hasan, Atilla’ya verdiği sözü tutup Mert’le buzları eritmeye çalışır. Filiz, Serdar’ın üstten tavırlarına daha fazla dayanamayıp istifa eder. Hasan’ın teklifiyle kafenin idaresini alır.  Bir anda üç çocuk annesi olan Hande, yeni düzene ayak uydurmakta güçlük çeker. Tılsım kendini idare edebilse bile Deniz ve Selin’in bakımı onu çok zorlar. Atilla’nın boşalan evine Lale’nin bir arkadaşı taşınır. Irmak yan eve taşınanın Kıvanç olduğunu görür. Karsu, Hasan’ın yardımıyla çocukların yeni okulunda işe başlar. Tılsım utancından çok yanaşmasa da Deniz, bu duruma çok sevinir.

SANDIK KOKUSU

SANDIK KOKUSU KONUSU

Sandık Kokusu, güçlü bir kadının ayakta kalma mücadelesini, aile olabilmenin, geçmişten gelen yüklere rağmen özgürleşebilmenin zorlu yolculuğunu derinlikli karakterleriyle izleyici ile buluşturuyor.

Anne ve kızlarının hikayelerinin anlatılacağı dizide; kah gülecek kah ağlayacak ama her zaman kendinizden bir şeyler bulacaksınız.

SANDIK KOKUSU OYUNCU KADROSU

Show TV’nin yeni dizisi Sandık Kokusu, oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor.

Özge Özpirinççi (Karsu Çelik), Demet Akbağ (Filiz Çelik), Metin Akdülger (Atilla Saran), Necip Memili (Reha Özkan) gibi isimler Sandık Kokusu dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Sandık Kokusu dizisinin 25. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sandık Kokusu 25. Bölümde ne olacak? Sandık Kokusu dizisinin 25. Bölüm 2. fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

SANDIK KOKUSU 25. BÖLÜM 2. FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.