Ismail Jakobs Kimdir?

Derrick Köhn'e alternatif arayışında olan Galatasaray, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Monaco'nun Senegalli sol beki Ismail Jakobs için resmi transfer teklifi yaptı. Peki  Ismail Jakobs kimdir? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2024 21:56
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2024 21:56
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ismail Jakobs Kimdir?

Derrick Köhn'e alternatif arayışında olan Galatasaray, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Monaco'nun Senegalli sol beki Ismail Jakobs için resmi transfer teklifi yaptı. Peki  Ismail Jakobs kimdir? 

Ismail Jakobs kimdir? 

Ismail Jakobs 17 Ağustos 1999 tarihinde dünyaya gelmiştir. 184 cm boyunda ve 77 kilo olan Ismail Jakobs, Sağ/Sol ayağını kullanmaktadır.

Monaco takımında defans mevkinde forma giyen Ismail Jakobs, Alman asıllı profesyonel bir futbolcudur.  Özellikle hızı ve savunma yetenekleriyle ön plana çıkmaktadır.

Ismail Jakobs, Almanya doğumlu olup aslen Gambiya kökenlidir. Genç yaşına rağmen üst düzey futbol kulüplerinde forma giymiştir.

Ismail Jakobs, Monaco takımında forma giymektedir. Bu sezon henüz ilk 11'de maça çıkmamış olan Jakobs, savunma hattındaki esnekliği ve çok yönlülüğü ile tanınır. Sezon başından bu yana 0 gol ve 0 asist katkısı ile oynamış olup, henüz kart görmemiştir. Ancak, potansiyeli ve yetenekleriyle önümüzdeki maçlarda daha fazla süre alması beklenmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.