İstanbulspor-Şanlıurfaspor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? İstanbulspor-Şanlıurfaspor maçı hangi kanalda yayınlanacak?

TFF 1. Lig’in iki önemli takımı bu haftanın başında yeşil sahalarda karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Takımına puan kazandırıp listenin üst sıralarına taşımak isteyen İstanbulspor ile Şanlıurfaspor’a taraftarlarından da tam destek geliyor. Peki İstanbulspor-Şanlıurfaspor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak?

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2024 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2024 13:47
Kaynak: HABER MERKEZİ
İstanbulspor-Şanlıurfaspor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? İstanbulspor-Şanlıurfaspor maçı hangi kanalda yayınlanacak?

TFF 1. Lig’in merakla beklenen karşılaşmalarından biri de İstanbulspor ile Şanlıurfaspor arasında oynanacak. Taraftarları tarafından tam destek alan iki takım da galibiyeti elde etmek ve takımına puan kazandırmak için ter dökecek. Peki futbol severlerin heyecanla beklediği bu karşılaşmanın detayları neler? İstanbulspor-Şanlıurfaspor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? İstanbulspor-Şanlıurfaspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar için okumaya devam edin.

İSTANBULSPOR- ŞANLIURFASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

İstanbulspor ile Şanlıurfaspor 26 Ağustos 2024 Pazartesi günü, saat 21.00’da karşı karşıya gelecek. Taraftarların ilgiyle karşıladığı mücadele, Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda gerçekleşecek.

şanlıurfaspor

İSTANBULSPOR- ŞANLIURFASPOR MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

İstanbulspor-Şanlıurfaspor maçı, şehir içi ve şehir dışından çok sayıda taraftar tarafından takip ediliyor. Maçı stadyumdan takip edemeyen taraftarlar, hangi kanaldan yayınlandığını araştırıyor. İstanbulspor-Şanlıurfaspor maçı TRT Spor, Bein Sports 2, beIN Sports Tod TV ekranlarından canlı olarak takip edilebilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.