İzmir Yeni İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Burak Öztop kimdir?

Sağlık alanındaki önemli isimlerinden Dr. Mehmet Burak Öztop, İzmir yeni İl Sağlık Müdürü olarak göreve başladı. Peki, İzmir Yeni İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Burak Öztop kimdir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2024 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2024 12:17
Kaynak: HABER MERKEZİ
İzmir Yeni İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Burak Öztop kimdir?

Dr. Mehmet Burak Öztop’un İzmir’in yeni İl Sağlık Müdürü olarak atanması, sağlık sektöründe büyük bir merak ve beklenti yarattı. Sağlık alanında uzun yıllar çeşitli pozisyonlarda görev almış bir uzman olarak bilinen Dr. Öztop, yeni rolüyle dikkatleri üzerine çekti. Dr. Mehmet Burak Öztop kimdir?

Dr. Mehmet Burak Öztop kimdir?

1979 yılında Adıyaman’da dünyaya gelen Dr. Mehmet Burak Öztop, 2003 yılında Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 2010 yılında Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Genel Cerrahi alanında ihtisas eğitimini tamamladı. 2012-2016 yılları arasında Bilecik Söğüt Devlet Hastanesi’nin başhekimliği, Bilecik Devlet Hastanesi başhekimliği ve Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu. 2017'den itibaren Bilecik İl Sağlık Müdürü olarak atandı ve 18 Ekim 2018'de Balıkesir İl Sağlık Müdürü oldu. 18 Mayıs 2019'da İzmir’de göreve başladı ve 2022'de Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü olarak atanarak görevine devam etti. Dr. Öztop, evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.