Jeff Monson kimdir? Jeff Monson hangi dine mensup?

Ünlü boksör Jeff Monson Müslüman oldu ve ilk namazını TBMM’nin camisinde kıldı. Peki Jeff Monson kimdir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2024 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2024 12:03
Kaynak: HABER MERKEZİ
Jeff Monson kimdir? Jeff Monson hangi dine mensup?

Filistin'e yönelik İsrail saldırılarına karşı Filistinlilerin sergilediği duruştan etkilenerek İslam'ı kabul eden Monson, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yer alan camide ilk namazını kıldı. Bunun üzerine internet kullanıcıları, arama motorlarında Jeff Monson’ın hayatına dair detayları merak ederek araştırmaya başladı. Arama motorlarında ‘Monson’ adı sıklıkla aratılırken, çoğunlukla ‘Jeff Monson kimdir’ sorusu soruldu. Sizler için bu sorunun yanıtını derledik. Detaylar haberimizde…

JEFF MONSON KİMDİR?

Jeffrey William Monson, 18 Ocak 1971'de doğmuş Amerikalı-Rus karma dövüş sanatçısı ve boksördür. Çoğunlukla ağır siklet kategorisinde ringe çıkan Monson, profesyonel dövüş hayatına 1997 yılında başlamıştır.

Kariyeri boyunca UFC, Strikeforce, DREAM, PRIDE, M-1 Global, Impact FC, World Victory Road ve Cage Warriors gibi önde gelen dövüş organizasyonlarında mücadele etmiştir. Submission güreşi ve Brezilya jiu-jitsu alanlarında iki kez ADCC Dünya Şampiyonu unvanını kazanmış ve no-gi Brezilya jiu-jitsu dünya şampiyonu olmuştur.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.