Joker: İkili Delilik ne anlatıyor? Joker 2 filmi ne zaman vizyona girecek?

Joker: İkili Delilik 2019'un büyük beğeni toplayan "Joker" filminin beklenen devamı olarak ekranlara geliyor. Başrolünde Joaquin Phoenix'in Arthur Fleck/Joker karakteriyle geri döneceği filmde, Lady Gaga da Harley Quinn rolüyle yer alacak. Peki Joker: İkili Delilik ne analtıyor? Joker: İkili Delilik ne zaman çıkacak? İşte detaylar....

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 17:05
Kaynak: HABER MERKEZİ
Joker: İkili Delilik ne anlatıyor? Joker 2 filmi ne zaman vizyona girecek?

Warner Bros tarafından Joker: İkili Delilik filmine ait yeni bir fragman yayınlandı. 2019 yılında vizyona giren Joker’in devam filmi olan Joker: İkili Delilik fragmanı izlyecileri heyecanlandırdı. Herkes merakla Joker: İkili Delilik filminin vizyon tarihini bekliyor. Peki, Joker: İkili Delilik ne analtıyor? Joker 2 filmi ne zaman vizyona girecek?Detaylar haberimizde...

joker

Joker: İkili Delilik Ne Anlatıyor?

Joker: İkili Delilik," 2019'un büyük beğeni toplayan "Joker" filminin devamı olarak geri dönüyor ve Arthur Fleck'in yeni maceralarını ekrana taşıyor. Bu kez, DC'nin ikonik kötü karakterlerinden Harley Quinn de kadroya dahil oluyor ve film, müzikal türünde izleyicilere sunulacak. Todd Phillips ve Scott Silver’ın senaryosunu kaleme aldığı, Lady Gaga’nın Harley Quinn rolüyle yer aldığı yapım merakla bekleniyor.

joker

Joker 2 Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Arthur Fleck’in trajik öyküsüne devam eden Joker: İkili Delilik 4 Ekim 2024'te izleyiciyle buluşacak. Bu devam filmi, Amerikan Sinema Filmleri Derneği tarafından "R Rated" kategorisine alındı ve 17 yaş ve üzeri izleyicilere hitap edecek; yaş sınırlaması ülkelere göre değişiklik gösterebilir. Cinsellik, çıplaklık ve şiddet içeren unsurlarıyla dikkat çeken film, ilk yapımın 1 milyar 74 milyon doları aşan hasılatıyla büyük bir etki yaratmıştı. Kadroda Zazie Beetz, Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland ve Harry Lawtey gibi isimler yer alacak. Warner Bros.'un yapımcılığını üstlendiği ilk film, Joker karakterinin derinlikli ve karanlık öyküsünü başarılı bir şekilde ele almıştı.

joker

Joker: İkili Delilik Oyuncuları

Joaquin Phoenix, Arthur Fleck / Joker rolüne geri dönüyor ve Lady Gaga, Harley Quinn olarak karşımıza çıkacak. Filmin kadrosunda ayrıca Zazie Beetz, Sophie Dumond rolünde yer alacak. Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland ve Harry Lawtey'in rollerinin açıklanmadığı ancak filmde bulunacakları duyuruldu. "Joker: Folie à Deux," büyük bir merakla beklenen devam filmiyle, ilk yapımın bıraktığı etkileyici izleri sürdürecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.