Kaan Ayhan kimdir? Kaan Ayhan hangi takımda?

Başarılı futbolcu Kaan Ayhan'ın özel hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Biz de sizin için Kaan Ayhan hakkındaki tüm detayları derledik. İşte Kaan Ayhan hakkında merak edilen soruların cevapları...

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2023 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2023 14:06
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kaan Ayhan kimdir? Kaan Ayhan hangi takımda?

Başarılı futbolcu Kaan Ayhan’ın kariyeri ve özel hayatı merak ediliyor. Kaan Ayhan nereli, Kaan Ayhan kaç yaşında gibi soruların ve daha fazlasının cevabı haberimizde…

Başarılı futbolcu Kaan Ayhan hakkında en çok merak edilen konulardan biri Kaan Ayhan’ın hangi takımlı olduğu. İşte Kaan Ayhan’ın hayatı hakkında tüm detaylar…

10 Kasım 1994 tarihinde Almanya’da yetişmiş Türk milli futbolcu. Süper Lig takımlarından Galatasaray’da forma giymekte.

5 yaşında iken Schalke 04 altyapısında futbola başladı. 2009 yılında Schalke 07'nin U-17 takımında forma giymeye başladı ve daha sonrasındaki sezon U-17 dışında U-19 takımında da oynamaya başladı.

FC Schalke 04, Ocak 2012 yılında Kaan Ayhan ile profesyonel sözleşme imzalayacağını duyurdu. 2012-13 sezonu arasında Katar'daki hazırlık kampına Dennis Erdmann ve Max Meyer ile götürülen üç genç futbolcudan biriydi. Kaan Ayhan, devre arasında Schalke'nin UEFA Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil ettiği isimlerden biriydi ve 13 Nisan 2013 tarihinde teknik direktör Jens Keller tarafından Bayer 04 Leverkusen ile oynanan Bundesliga maçı kadrosuna alınsa da forma giyemedi.

Ayhan ilk maçına 5 Ekim 2013 tarihinde FC Augsburg karşısında 87. dakikada Adam Szalai yerine dahil olarak çıktı. 4 Kasım 2013 tarihinde sözleşmesi 2017 yılına kadar uzatıldı. 19 Mart 2013 tarihinde Real Madrid ile oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 maçı rövanşında Keller tarafından ilk 11'de sahaya sürüldü. Ayhan’ın çıktığı bu maç kariyerinin ilk Şampiyonlar Ligi maçı olduğu gibi, ilk kez sahaya ilk 11'de çıktığı maç da oldu. Ayhan bu maçta 80 dakika sahada kaldı. 3 Mayıs 2014 tarihinde SC Freiburg'u yendikleri maçın ilk golünü atarken, kariyerinin de ilk golünü attı. Schalke 04, o sezon ligi üçüncü bitirmeyi başardı. Bir sonraki sezon da hem ligde hem de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde forma şansı buldu fakat daha sonra eklemlerdeki sakatlıktan dolayı sezonu Mart ayının sonunda kapatmak zorunda kaldı.

2015-16 sezonunda UEFA Avrupa Ligi maçlarında şans bulurken ligde sadece bir maçta son dakikada forma giyebildi.

Kaan Ayhan ailesi aslen nereli?

Kaan Ayhan anne tarafından aslen Trabzon Maçka, baba tarafından ise aslen Iğdır'lı.

Kaan Ayhan Evlendi mi?

Kaan Ayhan, 2018 yılında Aylin Cengiz ile evlendi. Gelsenkirchen’de gerçekleştirilen çiftin nikahını Gelsenkirchen Anakent Belediye Başkanı Frank Baranowski kıydı.

Kaan Ayhan hangi takımda?

Kaan Ayhan 500 bin Euro kiralama bedeliyle Galatasaray'a transfer oldu. Ayhan’ın aynı zamanda satın alma opsiyonunun ise 3.5 milyon euro olacağı belirtildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.