Kara Ağaç Destanı sezon finali: Kara Ağaç Destanı 15. sezon finali fragmanı sizlerle! Yeni bölümde neler olacak?

TRT1'in heyecanla takip edilen dizisi Kara Ağaç Destanı sezon finali yapıyor. Kara Ağaç Destanı'nın 15. sezon finali fragmanı yayınlandı. Peki, yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2024 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2024 15:25
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kara Ağaç Destanı sezon finali:  Kara Ağaç Destanı 15. sezon finali fragmanı sizlerle! Yeni bölümde neler olacak?

TRT1'in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı, 24 Şubat 2024 tarihinde ilk bölümü ile ekranlarda yerini aldı. Beklenen dizi, her Cuma saat 20:00’da izleyiciler ile buluşuyor.

Ancak Kara Ağaç Destanı dizisinin sevenlerine kötü haber, çünkü Kara Ağaç Destanı sezon finaline giriyor. Peki sezon finalinde izleyicileri neler bekliyor?

KARA AĞAÇ DESTANI SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Kara Ağaç’ta ekime devam eden taraflar ‘toprak kurdu’ sorunuyla karşı karşıya kalır. Ömer, ekim yapmayı imkânsız hale getiren bu problemin üstesinden gelebilmek için Osman Ağa’nın yıllar evvel ürettiği çözümü bulmak zorundadır.
 
Sultan’ın büyük sırrı bildiğini öğrenen Asiye, zor ve acı verici de olsa kızıyla duygusal bir yüzleşme yaşar. Sultan, gerçek annesiyle kavuşmanın coşkusu içindeyken sevdiği adamı kaybetmenin eşiğine gelmiştir.  Kavuşmalarının önündeki engelin sır olduğunu bilen Sultan, Ömer’e büyük sırrı açıklayacak mıdır?

KARA AĞAÇ DESTANI KONUSU

Kara Ağaç Destanı”nda; Anadolu’nun kadim topraklarında iyiliğin yanında kötülüğün, varlığın dünyası ile yokluğun gerçeği yan yana anlatılırken heyecan, hüzün ve sevda kalplere dokunacak.

KARA AĞAÇ DESTANI OYUNCU KADROSU

TRT1'in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı, oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor.

Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Olgun Şimşek, Özlem Conker, Arman Uslu, Merih Ötürk gibi isimler Kara Ağaç Destanı dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

KARA AĞAÇ DESTANI 15. BÖLÜM SEZON FİNALİ FRAGMANI YAYINLANDI

Kara Ağaç Destanı dizisinin 15. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kara Ağaç Destanı 15. Bölümde ne olacak? Kara Ağaç Destanı dizisinin 15. Bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

KARA AĞAÇ DESTANI 15. BÖLÜM SEZON FİNALİ FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.