Kardeşlerim 100.bölüm fragmanı yayınlandı!

Kardeşlerim dizisi 99. bölümüyle geçen hafta cumartesi günü ekranlarda yerini aldı. Şimdi izleyiciler büyük bir heyecan ile 100.bölümün yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Kardeşlerim 100.bölüm fragmanı…

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2023 07:15
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kardeşlerim 100.bölüm fragmanı yayınlandı!

Kardeşlerim dizisinin 100. bölüm fragmanı, izleyiciler için merakla beklenen bir dizi haline geldi. Asiye’nin başının tehlikeye girmesiyle birlikte dizi, izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. ATV ekranlarında her Cumartesi akşamı sevenleriyle buluşan dizinin son bölümünde Asiye'nin başı tehlikede. Dizi, Celil Nalçakan ve Cüneyt Mete'nin muhteşem oyunculuklarıyla dikkat çekiyor.

KARDEŞLERİM SON BÖLÜMDE NE OLDU?

 "Herkes mutlu olduğu yere gitsin deseler, biz yine ortada kalırız!"

Suzan, üstüne yıkılan suç yüzünden, tutuklanma korkusuyla karşı karşıya kalırken, Akif ve Şevval de farklı hesaplar peşindedir. Fatma, kendisini evden göndermek isteyen Orhan'a karşı, radikal bir çözüm aramaktadır. Yaman'la birlikte açacakları kulübün işlerini halletmek üzere şehir dışına çıkan Akif, hiç beklenmedik birisiyle karşılaşır. Lidya ve Süsen arasındaki iplerin gerilmesi, Ömer'in canını sıkarken, evi geçindirebilmek için yeni bir iş bulan Asiye ise, büyük bir tehlikeyle baş başa kalır.

KARDEŞLERİM DİZİSİ KONUSU

Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar… Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürür.

KARDEŞLERİM 100.BÖLÜM FRAGMANINI İZLE

KARDEŞLERİM DİZİSİNİN 100.BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Arka Sokaklar 645. bölüm fragmanı yayınlandı! Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı ile gelecek hafta neler olacak?

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.