Kardeşlerim 101. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kardeşlerim dizisi 100. bölümüyle geçen hafta cumartesi günü ekranlarda yerini aldı. Şimdi izleyiciler büyük bir heyecan ile 101. bölümün yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Kardeşlerim 101.bölüm fragmanı…

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2023 08:16
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kardeşlerim 101. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kardeşlerim dizisinin 100. bölüm fragmanı, izleyiciler için merakla beklenen bir dizi haline geldi. Asiye’nin başının tehlikeye girmesiyle birlikte dizi, izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. ATV ekranlarında her Cumartesi akşamı sevenleriyle buluşan dizinin son bölümünde Asiye'nin başı tehlikede. Dizi, Celil Nalçakan ve Cüneyt Mete'nin muhteşem oyunculuklarıyla dikkat çekiyor.

KARDEŞLERİM DİZİSİ EN SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Mahir, çalıştığı evde gazdan zehirlenen Asiye'yi, hızla hastaneye götürür. Akif, şehir dışında tanıştığı Süreyya'nın, yeniden ve ansızın karşısına çıkmış olmasının şaşkınlığını yaşarken, Orhan ile Fatma arasındaki buzlar, yavaş yavaş erimeye başlar. Lidya, Süsen ile Ömer'in arasını açmak için, sinsi oyunlar kurmaya devam eder. Akif ve Yaman'ın ortak oldukları yeni kulübün açılışında, hiç beklenmedik, önemli gelişmeler yaşanır. Berk'in, yurt dışına gitmek konusundaki kesin kararı, Aybike'yi sevdiğini kaybetmenin derin korkusuyla yüzleştirir.

KARDEŞLERİM DİZİSİ KONUSU

Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar… Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürür.

KARDEŞLERİM 101.BÖLÜM FRAGMANINI İZLE

KARDEŞLERİM DİZİSİNİN 101.BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kızılcık Şerbeti 35. bölüm fragmanı yayınlandı! Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izle…

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.