Kim Milyoner Olmak İster Eyüp İşler kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kim Milyoner Olmak İster'de bugün Eyüp İşler 5 milyonluk soruyu açtıracak. Peki Kim Milyoner Olmak İster Eyüp İşler kimdir? İşte haberimizin detayları...

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2023 18:07
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kim Milyoner Olmak İster Eyüp İşler kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında başarılı bir performans sergileyen Eyüp İşler, 12. soruya kadar doğru cevap vererek 5 milyonluk soruyu açtırmayı başardı. Peki bu kadar başarılı performans sergileyen Eyüp İşler kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte tüm bu soruların cevabı...

Eyüp İşler, 2003 yılında İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. İki yıllık bir hazırlık sürecinin ardından Boğaziçi Üniversitesi Yönetim ve Bilişim Sistemleri bölümüne girdi.
Spor yapmayı çok seven Eyüp İşler futbol, basketbol, voleybol ve yüzme gibi birçok spor dalıyla ilgileniyor. Ayrıca müzik dinlemeyi ve kitap okumayı da seviyor.

Akademik hayatında da başarılı bir öğrenci olan Eyüp İşler, Üniversite sınavında ilk 100 içinde yer almak için üç kez sınava girdi ve sonunda 49. oldu. İşler, ileride kendi şirketini kurmak istiyor. Ayrıca müzik alanında da kariyer yapmak istiyor.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Sandık Kokusu ilk fragmanı yayınlandı! Sandık Kokusu ilk tanıtımı

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.