Kirli Oyun filmi konusu nedir? Kirli Oyun oyuncuları

Aksiyon, dram türünde izleyecek film mi arıyorsunuz? Size tam da istediğiniz türde bir film önerimiz var: Kirli Oyun. Orjinal adı DIRTY LITTLE TRICK olan Kirli Oyun filmi bugün televizyon ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Seyirciler filmi izlemeden önce merak ettiklerini araştırıyor. Sizler için merak edilenleri araştırdık.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2024 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2024 12:09
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kirli Oyun filmi konusu nedir? Kirli Oyun oyuncuları

2011 ABD yapımı olan Kirli Oyun filmi izleyicisi ile buluşuyor. Peki Kirli Oyun filmi konusu nedir? Kirli Oyun oyuncuları kimler? Merak edilen sorular arasında. İşte film hakkında merak edilen sorular ve cevapları. 

KİRLİ OYUN FİLMİ KONUSU NEDİR? 

On beş yıl önce, küçük yaşta, New York sokaklarında babasının vahşice öldürülüşüne tanık olan Jonas "Malo" Maldonado (Curtis "50 Cent" Jackson), intikam arayışını hayatının merkezine koyar. Yıllar sonra, polis akademisini başarıyla bitirip göreve başladıktan sonra, babasının ölümündeki karanlık bağlantıları araştırmak üzere, eski polis ortağı Vito Sarcone (Robert De Niro) tarafından yönetilen yozlaşmış bir ekipte yer alır.
Malo, Sarcone'nin liderliğindeki ahlaksız polislerin arasında daha da derinlere inerken, babasının cinayetinin ardındaki gizemi çözmeye çalışır. Bu süreçte, yozlaşmış sistemin çürük köşelerinde, hem kişisel hem de mesleki olarak büyük bir mücadeleye girer. Malo, bu karanlık dünyada adaleti sağlamak ve babasının katillerine hesap sormak için kendi kurallarını oluşturmak zorundadır.
Her adımda, güç ve şiddetle örülmüş bu ortamda tehlikelerle karşılaşan Malo, hem kendini hem de adaleti korumak için stratejik bir plan yapar. Eski yaraları açılırken ve eski dostluklar sınanırken, Malo'nun intikam yolunda ne kadar ileri gidebileceği ve kendi sınırlarını ne kadar zorlayacağı büyük bir soru işareti haline gelir.

KİRLİ OYUN OYUNCULARI

50 Cent Rolü : Malo
Robert De Niro Rolü : Captain Vic Sarcone
Forest Whitaker Rolü : LaRue
Beau Garrett Rolü : Joey
Dana Delany
Jeff Chase Rolü : Angie
Michael McGrady Rolü : Robert Jude
Raeden Greer Rolü : White Girl
Matt Gerald Rolü : Billy Morrison
Ryan O'Nan Rolü : Lucas
Amin Joseph Rolü : Shady
Dominique DuVernay Rolü : Latin Girl
Anabelle Acosta Rolü : Cyn
Sam Medina Rolü : Body Guard #2
Malcolm Goodwin Rolü : AD
 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.