Kızılcık Şerbeti 3. sezon tarihi: Kızılcık Şerbeti ne zaman başlayacak 2024?

Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni sezonda ne zaman başlayacağı izleyicileri tarafından merak ediliyor. Peki, Kızılcık Şerbeti ne zaman başlayacak 2024?

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2024 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2024 12:30
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kızılcık Şerbeti 3. sezon tarihi: Kızılcık Şerbeti ne zaman başlayacak 2024?

SHOW TV'nin sevilen dizisi, sezon finalinde Görkem ve Ömer'in geçmişteki ilişkilerinin açığa çıkmasıyla büyük bir karmaşa yaşanmış, Görkem'in üst kattan düşmesi ise bölüme damgasını vurmuştu. 3. sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanan Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezon tarihi, izleyiciler tarafından büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor. Peki, Kızılcık Şerbeti ne zaman başlayacak 2024? İşte, detaylar...

Kızılcık Şerbeti 3. sezon tarihi

KIZILCIK ŞERBETİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK 2024?

Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan Gold Film yapımı Kızılcık Şerbeti ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Popüler dizinin 3. sezonunun 13 Eylül’de başlayacağı duyuruldu.

KIZILCIK ŞERBETİ SEZON FİNALİNDE NE OLDU

Nilay’ın öğrendiği gerçeği Pembe’ye anlatması, Pembe’nin dünyasını alt üst eder. Pembe, bu durumu hemen çözmek için Görkem’le konuşmayı dener fakat Görkem bunu kabul etmez ve karşı hamleler yapar.

Pembe, hem Ömer’e hem de Görkem’e karşı öfke ve üzüntü içindedir.

Kıvılcım ve Ömer, dolandırıcılık olayı yüzünden moral bulamayan Sönmez’e destek olmak amacıyla ona bir gemi yolculuğu hediye ederler.

Parti sonrası Rüzgar’ın yaptığı jesti karşılamak isteyen Nursema, onu bir tekne gezisine davet eder. İkili, baş başa geçirdikleri mutlu bir günün ardından, Rüzgar’ın evlenme teklifi planları yapma kararı alır.

Doğa ve Giray’ın ilişkisi derinleşmiş ve Doğa, her şeyin akışına kendini bırakmıştır.

Ömer ve Kıvılcım’ın Abdullahlar’a akşam yemeğine geldikleri akşam, herkesin sinirleri gerilmiştir ve küçük bir kıvılcım büyük bir kargaşaya dönüşür.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.