Kızılcık Şerbeti dizisi konusu nedir? Kızılcık Şerbeti oyuncuları

Sizde gerçek hikayelerden uyarlanan dizileri izlemeyi seviyor musunuz? O zaman bu dizi tam da size göre. 2 sezondur Show TV ekranlarında herkesin severek izlediği yeni bölümünü merakla beklediği dizi Kızılcık Şerbeti izleyicileri ile buluşuyor. Bu kadar sevilen dizinin konusu nedir? Dizide hangi oyuncular var? Hangi günler ekranda? İşte tüm detaylarıyla Kızılcık Şerbeti hakkında merak edilen her şey…

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 17:00
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kızılcık Şerbeti dizisi konusu nedir? Kızılcık Şerbeti oyuncuları

Kızılcık Şerbeti dizisi hangi yıl başladı? Kızılcık Şerbeti kaç yıldır var? Soruların cevapları herkes tarafından merak ediliyor. Cuma akşamları izleyiciyi ekrana bağlayan Kızılcık Şerbeti dizisi hakkında merak edilen soruların cevaplarını sizler için araştırdık. İşte, Kızılcık Şerbeti dizisi konusu nedir? Kızılcık Şerbeti oyuncuları kimler?

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?


Kıvılcım (Evrim Alasya), iyi eğitimli, realist ve modern bir kadındır. Eşinden boşandıktan sonra güçlü duruşunu koruyarak iki kızını kendi değerleri doğrultusunda yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) lise çağında, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) ise üniversitede diş hekimliği okumaktadır.
Kıvılcım’ın tek arzusu, çocuklarının ileride başarılı ve mutlu olmalarını görmektir. Ancak Doğa'nın üniversiteye başladığı ilk yıl erkek arkadaşıyla evlenmesi, Kıvılcım için büyük bir sürpriz ve hayal kırıklığı olur. Kızının kocası Fatih’in (Doğukan Güngör) ailesi muhafazakâr bir ailedir ve bu durum Kıvılcım'ı endişelendirir. Doğa ise aşklarının her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğine inanmaktadır.
Kızılcık Şerbeti, doğruları aynı ancak yöntemleri farklı olan iki uç aile arasında geçen bir aşk hikayesidir. Kıvılcım ve Doğa, kendi inançları ve değerleriyle çatışma yaşarken, aileleriyle olan ilişkilerini dengelemeye çalışırken büyük sınavlarla karşı karşıya kalırlar.

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİ OYUNCULARI KİMDİR? SORUSU SIKLIKLA ARAŞTIRILIYOR. KIZILCIK ŞERBETİ BAŞROL OYUNCU KADROSUNDAKİ İSİMLER VE ROLLERİ HABERİMİZDE.

Barış Kılıç- Ömer Ünal

Kıvılcım'ın eşi. Abdullah'ın kardeşi, Bekir'in ikiz kardeşi, Mustafa, Nursema ve Fatih'in amcasıdır. Leman'ın eski eşidir. Metehan'ın da amcasıdır aslında ama Metehan onu babası olarak bilmektedir. Metehan gerçekleri öğrendikten sonra da Ömer'i babası olarak görmeye devam etmiştir.

Evrim Alasya- Kıvılcım Arslan Ünal

Sönmez'in kızı, Ömer'in eşi, Kayhan'ın eski eşi, Doğa ve Çimen'in annesi, Alev'in ablası, Fatih'in eski kayınvalidesi, Cemre'nin anneannesidir. Köklü bir kolejin, eski müdürüdür. Rüzgâr'ın yöneticiliğini yaptığı kanalda bir dönem program sunmuştur ama programa inceleme başlatılınca Ünalların şirketinde çalışmaya başlamıştır. Muhafazakârlara karşı ön yargılarından kurtulmuştur.

Sıla Türkoğlu- Doğa Korkmaz

Sönmez'in torunu, Fatih'in eski eşi, Çimen'in ablası, Kıvılcım ve Kayhan'ın kızı, Alev'in yeğeni ve Cemre'nin annesidir. Fatih'ten hamile kaldığında evlenmişlerdir. Ancak Fatih çok kıskanç ve yobaz biridir ve Doğa'ya bu yüzünü daima göstermiştir. Fatih kendisini aldatınca Doğa boşanmıştır. Doğumda ikizlerinden erkek olan ölmüştür. Ancak Fatih'in hileleri yüzünden kızının velayetini kaybedince eski kocasının yanına dönmek zorunda kalmıştır. İntikam için Fatih'le yeniden evlenmiş, yürütemeyince tekrar boşanıp kızının velayetini de alarak annesinin evine dönmüştür. Bırakmak zorunda olduğu okuluna geri dönmüştür. Giray'ın sevgilisidir.

Ahmet Mümtaz Taylan- Abdullah Ünal        

Pembe'nin eşi, Ömer'in ağabeyi, Mustafa, Nursema ve Fatih'in babası, Nilay'ın kayınbabası, Cemre ve Abdullah'ın dedesi, Kıvılcım ve Kayhan'ın eski dünürüdür. Alev'in yasak aşkıdır. Otoriter bir aile babasıdır. Alev ile ilişkisini gizli olarak sürdürmeye çalışmaktadır.

Sibel Taşçıoğlu- Pembe Ünal

Abdullah'ın eşi, Mustafa, Nursema ve Fatih'in annesi, Nilay'ın kayınvalidesidir. Cemre ve Abdullah'ın babaannesidir. Oldukça duygusal ve dramatik biridir, Abdullah boşanmak istediğinde, Doğa aldatıldığında krizler geçirmiştir. Doğa'yı ve ailesini hiç sevmez. Fatih'in Görkem'le evlenmesini çok istemiştir ama Görkem umduğu gibi çıkmamıştır.

Doğukan Güngör- Fatih Ünal

Abdullah ve Pembe'nin en küçük oğlu, Doğa'nın eski eşi, Görkem'in eşi, Ömer'in yeğeni, Kıvılcım ve Kayhan'ın eski damadı, Mustafa ve Nursema'nın kardeşidir. Cemre'nin babasıdır. Görkem'le evlenmiştir ama hâlâ Doğa'yı kıskanmaktadır.

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİ YAYINLANMAYA DEVAM EDİYOR MU? HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR? KAÇ SEZONDAN VE BÖLÜMDEN OLUŞUYOR?

İlk bölümü 28 Ekim 2022 tarihinde yayımlanan dizi 2. sezon finalini 7 Haziran 2024 Cuma günü 66. bölümüyle izleyicisi ile buluştu. Yeni bölümleri ne zaman başlayacak henüz belli değil. Geçmiş bölümlerini Show TV ekranlarından hafta içi her gün 15.00 da izleyebilirsiniz. 

 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.