Kızılcık Şerbeti Meri kimdir? Kızılcık Şerbeti dizisine o ünlü dahil oldu!

Show TV'de izleyiciyle buluşacak olan Kızılcık Şerbeti dizisi, Şebnem Bozoklu'nun Meri karakteriyle zenginleşiyor. Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun başrollerini paylaştığı dizi kadrosu, yeni sezonda genişleyerek dikkat çekiyor. Meri karakteri ise izleyicilerin merakla beklediği isimlerden biri haline geldi. Peki, Kızılcık Şerbeti Meri kimdir?

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2024 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2024 14:01
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kızılcık Şerbeti Meri kimdir? Kızılcık Şerbeti dizisine o ünlü dahil oldu!

Sezon finalinde izleyicileri şaşırtan ve konuşulan 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin oyuncularından Doğukan Güngör, etkileyici sahnenin çekim sürecini izleyicilerle paylaştı. Ayrıca yeni sezonda diziye katılacak olan 'Meri' karakterinin kimliği de merak ediliyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Meri kimdir?

KIZILCIK ŞERBETİ MERİ KİMDİR?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre, son olarak TRT1'de Hayatımın Neşesi dizisiyle ekrana gelen Şebnem Bozoklu, Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcısı Faruk Turgut'la anlaşma sağladı. Bozoklu, Gold Film'in sezon finalinde rekor kıran dizisi Kızılcık Şerbeti'nde, İzmir'den gelen Evrim Alasya'nın kuzeni Meri karakterini canlandıracak. Diziye ayrıca 4 ünlü oyuncunun daha katılacağı belirtiliyor.

kızılcık şerbeti meri kimdir

ŞEBNEM BOZOKLU KİMDİR?

Şebnem Bozoklu Atkaya, 25 Ağustos 1979 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Babası Ispartalı, annesi ise Mısır kökenli Siirtli bir aileden gelmektedir. Çocukluğu Suadiye'de geçti.

1996 yılında Kadıköy Kız Lisesi'ni bitirdikten sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden 2000 yılında mezun oldu. Oyunculuk kariyerine Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk Bölümü'nde başlayan Bozoklu, 2004 yılında bu okuldan mezun oldu. Sanat hayatına Çisenti Tiyatro'da Sanat Dansı ve Mondi'nin yönetmenliğini yaparak devam etti.

kızılcık şerbeti meri kimdir

2006-2007 yılları arasında TRT'nin Hazır mısınız? programında canlı yayın sunuculuğu yapmıştır. Aynı dönemde TRT'nin Elma Kurdu yapımında hem solistlik hem de kukla oynatıcılığı yapmıştır. Bozoklu, Canım Ailem dizisindeki Meliha karakteriyle gösterdiği performansla 36. Hürriyet Altın Kelebek Ödülleri'nde (2009) En İyi Kadın Komedi Oyuncu Ödülü'nü kazanmıştır. Ayrıca 32. Radyo-Televizyon Gazetecileri Derneği Oscarları'nda (2010) En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'ne layık görülmüştür.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.