MasterChef 2024’te düellolar başladı: 4 Temmuz 2024 Masterchef düelloları kim kazandı?

MasterChef Türkiye'nin 4 Temmuz tarihli son bölümünde, düello heyecanı izleyicileri ekran başına kilitledi. Eleme turlarına hız kesmeden devam eden programda, yarışmacılar şeflerin verdikleri zorlu menüleri en başarılı şekilde hazırlamak için ter döktü. Jüri üyeleri Danilo, Mehmet ve Somer Şef'in belirlediği menüde ratatouille, bolonez soslu tagliatelle, Bursa pideli köfte ve düğün çorbası yer aldı. Yarışmacılar, bu zorlu düelloda yeteneklerini sergileyerek üst tura çıkmak için kıyasıya mücadele etti. Şeflerin verdiği menüleri en iyi şekilde hazırlayan isimler, 3. turu garantilemeyi başardı. Peki, 4 Temmuz 2024 MasterChef'te kimler kazandı, üst tura kimler çıktı? İşte 4 Temmuz 2024 Masterchef düello kazananları…

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2024 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2024 10:19
Kaynak: HABER MERKEZİ
MasterChef 2024’te düellolar başladı: 4 Temmuz 2024 Masterchef düelloları kim kazandı?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye, 4 Temmuz Perşembe akşamı kıran kırana bir yarışa sahne oldu. Dün gece gerçekleştirilen üçlü eleme düellosunda, yarışmacılar üçer kişilik gruplar halinde şeflerin karşısına çıktı. Yarışmacılar, jüri üyeleri Danilo, Mehmet ve Somer Şef'in verdiği menüyü en iyi şekilde hazırlamak için tüm hünerlerini sergiledi. Bu zorlu gecede yarışmacılardan ratatouille, bolonez soslu tagliatelle, Bursa pideli köfte ve düğün çorbası yapmaları istendi. Şeflerin verdiği menüyü en başarılı şekilde hazırlayan isimler, geçer not alarak bir sonraki tura yükselmeyi başardı. Peki, MasterChef'te üst turu kimler kazandı? 3. tura kimler çıktı?

4 TEMMUZ MASTERCHEF TÜRKİYE 2024’TE KAZANAN İSİMLER BELLİ OLDU! ÜST TURA ÇIKAN YARIŞMACILAR KİMLER?

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, 4 Temmuz Perşembe akşamı nefes kesen bir bölüme ev sahipliği yaptı. Yarışmacılar, şeflerin karşısına üçerli gruplar halinde çıkarak yeteneklerini sergiledi ve bir sonraki tura geçmek için kıyasıya bir mücadele verdi. İşte 4 Temmuz 2024 MasterChef Türkiye bölümünde yaşananlar ve düelloların kazananları:

İlk turda Nejat, Sezer ve Kaan, ratatouille yapma görevini üstlendi. Şeflerin değerlendirmesi sonucunda gecenin kazananı Kaan oldu ve bir sonraki tura geçmeye hak kazandı.

İkinci turda Serhat, Sabahattin ve Turan, bolonez soslu tagliatelle yapmak için yarıştı. 40 dakikalık süre sonunda şeflerin kararıyla bu turun galibi Serhat oldu ve üst tura yükseldi.

Üçüncü turda Vasily, Şeyhmus ve Erman, Bursa pideli köfte yapma mücadelesine girişti. 40 dakikalık sürenin sonunda şefler, bu turda başarılı olan yarışmacı olarak Şeyhmus’u seçti ve o da bir sonraki tura geçti.

Gecenin son etabında Cansel, Ayşe ve Serap, düğün çorbası yapma görevini üstlendi. 45 dakikalık süre sonunda Ayşe, şeflerin beğenisini kazanarak bu turun kazananı oldu ve bir sonraki tura adını yazdırdı.

4 TEMMUZ 2024 MASTERCHEF TÜRKİYE’DE DÜELLOYU KAZANAN İSİMLER:

Ratatouille: Kaan

Bolonez Soslu Tagliatelle: Serhat

Bursa Pideli Köfte: Şeyhmus

Düğün Çorbası: Ayşe

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.