MasterChef Leyla kimdir? 2024 MasterChef yarışmacısı Leyla Ünlü nereli ve kaç yaşında?

MasterChef yarışmacısı Leyla ikinci haftada sunduğu yemeklerle büyük ilgi topladı. Yarışmanın jürisinde Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna gibi isimler bulunan MasterChef'te, Leyla'nın hayatı merak konusu oldu. Peki, MasterChef Leyla kimdir? Leyla Ünlü hakkında detaylar..

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2024 22:43
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2024 22:45
Kaynak: HABER MERKEZİ
MasterChef Leyla kimdir? 2024 MasterChef yarışmacısı Leyla Ünlü nereli ve kaç yaşında?

TV8'de her gün yayınlanan MasterChef programında, düelloların ardından ana kadro belirleniyor. Bu akşamda yarışmacılar arasında çekişmeli bir düello yaşandı. Leyla'nın galip gelip gelmediği merak konusu oldu. Peki, MasterChef Leyla Ünlü kimdir? İşte detaylar...

Leyla Ünlü kimdir?

Leyla Ünlü, Zonguldaklı bir yarışmacı olarak tanındı ve MasterChef Türkiye programında tahinli bal kabağı ile jüri üyelerinden 3 evet almayı başardı. Zonguldak Karadenizereğlili olan Leyla Ünlü, aşçılık eğitimi aldıktan sonra animasyon sektöründe çalışmaya başlamıştır. Ancak şimdi tekrar yemek sektörüne geri dönmek istediğini belirtmiştir. Kendisi lezzetli yemekleriyle ve yetenekleriyle dikkat çeken bir isim olmuştur. Gelecekte kendisinden daha fazla lezzetli yemekler ve başarılar beklenmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.