Masterchef’in sevilen jürisi Danilo Şef neden yok?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef All Star’da Danilo Zanna'nın yokluğu arandı. Takımların belli olacağı 2 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanan yarışmada Danilo Zanna’nın olmaması izleyicileri tarafından merak edildi. Danilo Zanna neden yok? Danilo şef yarışmadan mı ayrıldı? İşte ayrıntılar…

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2023 07:52
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Masterchef’in sevilen jürisi Danilo Şef neden yok?

MasterChef All Star yarışması hız kesmeden yayınlanmaya devam ediyor. Takımların belirleneceği yarışmada MasterChef’in sevilen jürisi Danilo Zanna’nın, 2 Ekim Pazartesi akşamı TV8 ekranlarında olmaması dikkat çekti. İzleyiciler 2 Ekim akşamı Danilo Zanna’nın yer almadığı yarışmada, izleyiciler merak içerisinde “2 Ekim Danilo Zanna’ya ne oldu?”, “Danilo Zanna neden yok?”, “Danilo Zanna bugünkü yayında neden yok” gibi sorular ile arama motolarında sordular. İşte detaylar…

DANİLO ZANNA 2 EKİM PAZARTESİ AKŞAMI NEDEN YAYINDA YOK?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef’in jürisi olan Danilo Zanna, 2 Ekim çekimlerinde yer almadı. Ancak seyirci nedenini merak ederken konuyla ilgili açıklama Somer Şef’ten geldi.

AÇIKLAMAYI SOMER ŞEF YAPTI

Program sırasında seyircilerin yoğun merakı üzerine Somer Şef konuya açıklık getirdi. Somer Şef’in programda aktardığına göre, Danilo Zanna'nın çocuğunun sağlık sorunları nedeniyle programa katılamadığını, ancak durumun ciddi olmadığı ve ilerleyen saatlerde yarışmaya geri döneceğini belirtti. Bu açıklama, Danilo Zanna'nın hayranlarını bir nebze olsun rahatlattı ve ona geçmiş olsun dileklerini iletmeye başladılar.

Umarız Danilo Zanna'nın çocuğu en kısa sürede sağlığına kavuşur ve sevdiği işine geri döner. Önemli olan, hayatın her anında sevdiklerimizle olmak ve onlara destek olmaktır.

DANİLO ZANNA KİMDİR?

İtalyan şef Danilo Zanna 15 Nisan 1982’de İtalya’da doğdu. Aile mesleği olarak aşçılığı devralan Danilo şef, aşçılık becerisini İtalyan şeflerle çalışarak İtalyan mutfağı üzerine pekiştirdi. Türk mutfağı ile ilgilenen Zanna, bu konuda kariyer yapmak istediği için İtalya’dan Türkiye’ye yerleşti. Türkiye’ye yerleştikten sonra Türk ve İtalyan mutfağı üzerine restoran açtı. Daha sonrasında televizyon programlarında yer almaya başlayarak ilk kez “Zahide ile Hayata Yetiş” adlı programda yardımcı yemek şefi olarak yer aldı. Ardından Zanna’nın asıl tanınması ise Planet Mutfak televizyon kanalında kendisinin hazırlayıp sunduğu “İtalyan İşi” adlı yemek programı oldu.  Türkiye'de farklı ülkelerin restoran kültürüne yer veren Kadir Has Üniversitesi İstanbul Mutfağı Enstitüsü'nde İtalyan yemekleri üzerinde çalışmalar yaptı.

Planet Mutfak kapandıktan sonra 2015'ten itibaren ATV'de yayınlanan "Elin Oğlu" ve NTV'de yayımlanan, kendisinin hazırlayıp sunduğu "Lezzetin Şarkısı" adlı programlarla ekranlara geldi. Zanna TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan MasterChef Türkiye programda jüri üyeliği yapıyor.  Ayrıca 2021'de Exxen'de yayınlanan MasterChef Junior'da jürilik yaptı.

BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Masterchef Danilo Zanna’nın kaç restoranı var? İşte o restoranlar...

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.