Mehmed: Fetihler Sultanı 4. bölüm fragmanı yayınlandı!

TRT1'in yeni dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı 4. bölüm fragmanı ile izleyici karşısına çıktı. Merakla beklenen Mehmed: Fetihler Sultanı 4. bölüm fragmanı yayınlandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2024 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2024 15:32
Kaynak: HABER MERKEZİ
Mehmed: Fetihler Sultanı 4. bölüm fragmanı yayınlandı!

TRT1'in yeni dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı, ilk bölümü ile ekranlarda yerini aldı. Beklenen dizi, her Salı saat 20:00’da izleyiciler ile buluşacak...

MEHMED: FETİHLER SULTANI SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Mehmed, Capello’yu Sultan Murad’ın huzuruna çıkartmış ve kendisine atılan iftiraları boşa düşürmüştü. Sultan Murad buna rağmen Mehmed’den adına bastırılan akçenin hesabını sorar. Mehmed, Sultan Murad’a izahatını yapar ve Murad’ı teskin eder. Şimdi sırada üzerlerine yürüyen Haçlılarla cenk vardır. Mehmed divanda bir Oğuz Birliğinden bahseder, Çandarlı ise bu fikrin karşısındadır. Murad ne yapacak, Mehmed’in mi Çandarlı’nın mı fikrine katılacak? Mehmed babasının emriyle yola çıkmış, sürdüğü izlerle Yanoş’tan kaçan bazı Eflaklıları bulur. Eflaklılar sayesinde Yanoş’a hamle yapmak için bir plan kurar. Yanoş da savaş öncesi Osmanlı’ya karşı hamleler yapar. Murad’ı karargahında, Mehmed’i ise çektiği pusuda yenmek isteyen Yanoş başarabilecek mi? Yoksa Mehmed, Yanoş’un planlarını altüst ederek muzaffer mi olacak?
 
Şehzade Ahmed leblebi yerken boğulmaktaydı, bu olaya yalnızca Hüma ve kalfası Çeşmidil şahitti. Hüma, Ahmed’in ölümüne göz mü yumacak? Yoksa yardım edecek mi? Bu olay sarayda nasıl yankı bulacak? Bu olay Halime ve Hüma’ya arasında nasıl bir gerilim yaratacak?
 
Bizans’ta ise beklenmedik bir sürprizle karşılaşırmış ve Demetrios kendisine kurulan tuzaktan kurtularak şehre dönmüş ve imparator olmuştu. Helena, Konstantinos ve Notaras bu durum karşısında şaşkınlığa düşmüştü. Demetrios kendisine kurulan girişimden dolayı nasıl bir hüküm verecek? Helena, Konstantinos ve Notaras’ın bu duruma cevapları ne olacak?

MEHMED: FETİHLER SULTANI KONUSU

Osmanlı Devleti'nin yükselme dönemlerini anlatan dizide, dönemin en önemli padişahlarından olan II. Mehmet'in tahta çıkışı, tahtı babası II. Murad'a devredişi, İstanbul'un fethi için yapmış olduğu hazırlık süreci ve fetih dizide anlatılacak.

MEHMED: FETİHLER SULTANI OYUNCU KADROSU

TRT1'in yeni dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı'nın oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor.

Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Teoman Kumbaracıbaşı, Kenan Çoban ve Açelya Akkoyun gibi isimler Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

MEHMED: FETİHLER SULTANI 4.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin 4. Bölüm fragmanı yayınlandı. Mehmed: Fetihler Sultanı 4. Bölümde ne olacak? Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin 4. Bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

MEHMED: FETİHLER SULTANI 4. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.