Mehmed: Fetihler Sultanı'nda sezon finali! Mehmed: Fetihler Sultanı 15. bölüm sezon finali fragmanı yayında

TRT1'in beğeniyle takip edilen dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı 15. bölümünde sezon finali yapıyor. Mehmed: Fetihler Sultanı 15. bölüm sezon finali fragmanı izleyici ile buluştu. Sezon finalinde izleyicileri neler bekliyor, işte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2024 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2024 15:10
Kaynak: HABER MERKEZİ
Mehmed: Fetihler Sultanı'nda sezon finali! Mehmed: Fetihler Sultanı 15. bölüm sezon finali fragmanı yayında

TRT1'in sevilen dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı, her hafta heyecan verici bir bölüm ile ekranlarda yerini alıyordu. Dizinin sevenleri kısa bir ayrılık ile karşı karşıya kalacak. Mehmed: Fetihler Sultanı yayınlanacak olan 15. bölümü ile sezon finaline gireceğini duyurdu. Peki Mehmed: Fetihler Sultanı 15. bölüm sezon finali bölümünde neler olacak?

MEHMED: FETİHLER SULTANI SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Zağanos önderliğindeki Osmanlı ordusu Dimitria kalesine saldırmış ancak kaledekilerin direnciyle karşı karşıya kalmıştır. Ümitlerin tükendiği yerde Sultan Mehmed kale önlerine gelerek askerlerini cesaretlendirir ve son bir taarruz emri verir. Bu taarruzla kale ele geçecek mi, Mehmed başarılı olabilecek mi? Hurufiler ise azığı ele almış Payitaht’ın dört bir yanında propaganda faaliyetlerini sürdürmektedirler. Artık devletin kılcal damarlarına işleme hedeflerine yönelmişken önlerine hiç beklemedikleri bir duvar çıkar. Mehmed devletini ve mülkünü itikadı bozuklara teslim etmemekte kararlıdır. Peki çözümü nasıl olacaktır? Mara, Hala Sultan üzerinden Bizans’a bir oyun oynamaya karar verir, Mehmed’den müsaade alır. Tuzağında başarılı olabilecek mi? Konstantinos ise kaleyi kaybetme sebebini annesi Helena’dan bilecek ve herkese ders olacak bir ceza verecektir.

MEHMED: FETİHLER SULTANI KONUSU

Osmanlı Devleti'nin yükselme dönemlerini anlatan dizide, dönemin en önemli padişahlarından olan II. Mehmet'in tahta çıkışı, tahtı babası II. Murad'a devredişi, İstanbul'un fethi için yapmış olduğu hazırlık süreci ve fetih dizide anlatılacak.

MEHMED: FETİHLER SULTANI OYUNCU KADROSU

TRT1'in yeni dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı'nın oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor.

Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Teoman Kumbaracıbaşı, Kenan Çoban ve Açelya Akkoyun gibi isimler Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

MEHMED: FETİHLER SULTANI 15.BÖLÜM SEZON FİNALİ FRAGMANI YAYINLANDI

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin 15. Bölüm fragmanı yayınlandı. Mehmed: Fetihler Sultanı 15. Bölümde ne olacak? Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin 15. Bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

MEHMED: FETİHLER SULTANI 15. BÖLÜM SEZON FİNALİ FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.