Netflix’te izleyebileceğiniz en sürükleyici filmler

Netflixte hem hikâye hem de kurgu bakımından başarılı olan, sizi adeta olayların peşinden sürükleyen filmleri sizin için derledik.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2024 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2024 12:08
Kaynak: BÜLTEN
Netflix’te izleyebileceğiniz en sürükleyici filmler

Netflix'ten film seçerken oldukça seçici davranmak istiyoruz. Filmin sonunda ben ne izledim ya demek ve etkileyici bir film izlemek istersiniz ama bazen de içinizde bir sarsıntı yaşamak istersiniz. Patlamış mısırlarınızı alın Arkanıza yaslanın ve filmin tadını çıkarın, bunlardan birini izlemeye başlayın. İşte bu filmleri sizin için derledik.

The Devil Wears Prada (2006)

Zeki ama mantıklı bir yeni mezun, bir lüks moda dergisinin talepkâr baş editörü Miranda Priestly'nin asistanı olarak işe girer. Ancak kariyer hedefleriyle burada yaşadıklarının ve başına gelenlerin hiçte beklediği gibi olmadığını görür.

The Equalizer (2014)

Gizemli geçmişini geride bıraktığına inanan bir adam, aşırı şiddet yanlısı Rus gangsterlerin kontrolü altındaki genç bir kızla tanıştığında ona kayıtsız kalamaz.

Bad Boys for Life (2020)

Miami dedektifleri Mike Lowrey ve Marcus Burnett, şehirlerini intikam dolu bir şekilde kasıp kavuran bir anne-oğul uyuşturucu baronuyla karşı karşıya gelmek zorunda kalırlar.

Redeeming Love (2022)

Çocukken fuhuş için satılan Angel'in hayatında ihanetten başka bir şey olmadığı için yaşamayı unutmuş gibidir. Peki şimdi onun kalbi onarılabilir mi? Film, Francine Rivers'ın romanından uyarlanmıştır.

Memoirs of a Geisha (2005)

Bu film, balıkçı köyü köklerini aşıp Japonya'nın en ünlü geyşalarından biri haline gelen genç bir Japon kadın olan Nitta Sayuri'nin yürekleri ısıtan öyküsünü konu olarak ele alıyor.

Pride & Prejudice (2005)

Elizabeth Bennet bekar, zengin ve gururlu Bay Darcy ile tanıştığında adeta midesinde kelebekler uçuşur. Ancak Bay Darcy istemeden de olsa kendi sınıfından bir kadına âşık olur. Filmin sonu nasıl bitiyor izleyin ve görün.

Army of Thieves (2021)

Army of the Dead olaylarından önce geçen film, Alman kasa hırsızı Ludwig Dieter'in zombi kıyametinin ilk aşamalarında bir grup hevesli hırsızı çok gizli bir soyguna yönlendirmesine odaklanıyor.

Scent of a Woman (1992)

Paraya ihtiyacı olan bir hazırlık okulu öğrencisi, kör bir adama 'bebek bakıcılığı' yapmayı kabul eder, ancak iş hiç de beklediği gibi değildir. Frank, ABD ordusundan emekli bir yarbaydır ve onunla vakit geçirmek sandığı kadar kolay değildir.

Baby Driver (2017)

Bir suç patronu için çalışmaya zorlanan genç bir kaçış sürücüsü, kendisini başarısızlığa mahkûm olan bir soygunun içinde bulur.

Bohemian Rhapsody (2018)

Film, efsanevi İngiliz rock grubu Queen ve solisti Freddie Mercury'nin, ilk sahneye çıkış anından tutun da albüm çıkarırken yaşadıkları ve Live Aid'deki (1985) ünlü performansına kadar uzanan hikayesini konu alıyor.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.