Ömer 28. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Bu hafta neler olacak?

STAR TV ekranlarının dizilerinden, "Ömer" dizisinin 28. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Ömer dizisinin 28. Bölüm fragmanı...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2023 07:22
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ömer 28. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Bu hafta neler olacak?

Selahattin Paşalı, Barış Falay, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar ve Onur Bilge gibi isimlerin yer aldığı Ömer dizisi pazartesi akşamlarının sevilen dizisi oldu. Ömer dizisi 27. Bölümü izleyen seyirciler Ömer Dizisi yeni bölüm ne zaman, 28. Bölüm Fragman yayınlandı mı? sorularına yanıt arıyor. İşte Ömer dizi 28. bölüm fragman…

ÖMER DİZİSİ 27. BÖLÜMDE NE OLDU?

Vicdan'ın onu öpmesiyle başına büyük bir bela almanın kıyısına gelen Ömer, Gamze ile aralarını daha da açabilecek tehlikeli bir sürecin eşiğindedir. Ancak Reşat'ın sağduyusu, Ömer'e kırgın ve öfkeli hisseden Gamze'nin yaşananları başka bir açıdan değerlendirmesine ve çabalamaya devam etme kararı almasına yardımcı olur.

Hakan'ın ona yaşattığı türlü acılara göğüs geren Nisa, bardağı taşıran son damla olduğunu hissettiği üzücü bir olay yaşar. Büyük kararların arifesinde olan Nisa, babasından gördüğü destek sayesinde daha da yüreklenir.

Çalıştığı banka şubesine müdür olan Gamze, daha bu haberin sevincini yaşayamadan, annesinin yarattığı problemlerle yüzleşmek zorunda kalır. Vicdan'ı hayatlarından kesin olarak çıkarmak isteyen Ömer ise farkında olmadan yeni bir krizin fitilini ateşlediğinin farkında değildir.

ÖMER DİZİSİ 28. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ÖMER DİZİSİ 28.BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

‘Ömer’, yeni bölümüyle her Pazartesi 20.00’de Star’da..

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.