Ömer 38. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Bu hafta neler olacak?

STAR TV ekranlarının sevilen dizilerinden, "Ömer" dizisinin 38. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Ömer dizisinin 38. Bölüm fragmanı...

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2023 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2023 14:17
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ömer 38. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Bu hafta neler olacak?

Selahattin Paşalı, Barış Falay, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar ve Onur Bilge gibi isimlerin yer aldığı Ömer dizisi pazartesi akşamlarının sevilen dizisi oldu. Ömer dizisi 37. Bölümü izleyen seyirciler Ömer Dizisi yeni bölüm ne zaman, 38. Bölüm Fragman yayınlandı mı? sorularına yanıt arıyor. İşte Ömer dizi 38. bölüm fragman…

ÖMER DİZİSİ 37. BÖLÜMDE NE OLDU?

Şule'nin amacının dostane olmadığından artık iyice emin olan Gamze, tereddüt etse de durumu dile getirir. Şule'nin açıklaması ikiliyi tatmin etmezken, Ömer ve Gamze'nin yaşadığı çatışmalar içinden çıkılması zor bir noktaya taşınır.

Çiçek ile evliliğe henüz alışamayan Reşat bu durumun sıkıntılarını yaşarken, Tahir'in kimlerle çalışmaya başladığına dair aklındaki büyük sorulara cevaplar bulmaya çalışır.

Kendilerini büyük bir tuzağın ortasında bulan Eda ve Emine şimdilik kurtulmayı başarsa da Atilla'nın şantajına maruz kalmak Eda'yı istemediği şeyleri yapmak zorunda bırakır.

Nevzat'ın attığı bir adım Ömer ve Gamze arasında yeni bir tartışmanın doğmasına neden olurken İzzet, hiç beklenmedik birinin yardımıyla Reşat ve ailesine hazırladığı oyun için düğmeye basar.

ÖMER DİZİSİ 38. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ÖMER DİZİSİ 38.BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

‘Ömer’, yeni bölümüyle her Pazartesi 20.00’de Star’da...

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.