Ömer dizisi 24. bölüm fragmanı yayınlandı!

Merakla beklenen Ömer dizisi 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ömer dizisi fragmanını burada izleyebilirsiniz.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2023 08:32
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ömer dizisi 24. bölüm fragmanı yayınlandı!

Geçen sezona damga vuran Ömer dizisi bu sezonda iddialı başladı. Ömer dizisi fragmanı yayınlandı herkes merakla 24. yeni bölüm fragmanı bekliyor. Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar gibi ünlü isimler yer alıyor.

Ömer 23. bölümde ne oldu?

Gamze'yi hiç beklemediği bir anda karşısında bulan Ömer, yaşadığı acılardan onu sorumlu tutarak boşanmak istediğini söyler. Bu tepkiye şaşırıp kalan Gamze, Ömer'in ona neler yaşadığını hiç sormayışına çok içerler. Kendini yine Vicdan'ın yanında bulan Ömer, onu hem Tahir hem de Gamze ile karşı karşıya getirecek bir çatışmanın fitilini ateşlediğinin farkında değildir.

Yanında çalıştığı ailenin sorunlarının ortasında kalan Nisa, giderek kendisine daha bağımlı hale gelen evin hanımı Hülya'nın isteklerine karşı ne yapacağını bilemez. Emine'yi bu hayatın içinden bir an önce kurtarmak isteyen Yaman ise daha hızlı para kazanmak için Emine'yi şüpheye düşürecek bazı yollara başvurur.

Gamze’nin dönüşünün Ömer üzerindeki etkisini gören Reşat oğlu için endişelenmeye devam ederken Gamze’nin borçları konusundaki yardım teklifini de reddeder. Gamze, Ömer’e tüm başına gelenleri anlatmasına rağmen aralarındaki duvarları yıkmayı başaramaz. Kaçıp yine alkole sığınan Ömer'in kendine gelmesi gerektiğini düşünen Gamze'nin ona son bir sürprizi daha vardır.

Ömer dizisi oyuncuları

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Zerrin Sümer, Onur Bilge, Serpil Gül, Gülçin Kültür Şahin, Muharrem Türkseven, Gamze Karaduman, Çağla Naz Kargı, Metehan Parıltı, Melike Güner, Simay Barlas, Tayanç Ayaydın, Haktan Zavlak

BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ömer dizisi fragmanı yayınlandı! İşte Ömer dizisinin yeni son başlama tarihi

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.