Ömer dizisi fragmanı yayınlandı! İşte Ömer dizisinin yeni son başlama tarihi

Merakla beklenen Ömer dizisi yeni sezon fragmanı yayınlandı. Ömer dizisi fragmanını burada izleyebilirsiniz.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2023 13:34
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ömer dizisi fragmanı yayınlandı! İşte Ömer dizisinin yeni son başlama tarihi

Geçen sezona damga vuran Ömer dizisi bu sezona da iddialı başlıyor. Ömer dizisi fragmanı yayınlandı herkes merakla yeni sezonun ilk bölümünü bekliyor.  Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar gibi ünlü isimlerin yer aldığı Ömer dizisi geçen Ömer 2. sezonuyla 11 Eylül Pazartesi ekrana gelecek.

Yeni sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen Ömer dizisi fragmanında Gamze’yi canlandıran Gökçe Bahadır’ın ortadan kaybolması ile Ömer’i canlandıran Selahattin Paşalı’nın kendini alkole verildiği gösteriliyor.

Ömer son bölümde neler oldu?

Abidin, Suna'nın Haluk'un Tuna'yı götürmesiyle Gamze kahrolurken Gamze’nin üzüntüsüne dayanamayan Ömer, Tuna'yı geri almak için ailesi ve Erdal'la birlikte harekete geçer.

Emine'yi okuldan alan ve Yaman'dan ayrılması için baskılarını artıran Nisa ve Hakan, devreye Reşat'ın girmesiyle geri adım atar. Fakat her şeye rağmen aşklarından vazgeçmek istemeyen Yaman ve Emine, kavuşabilmenin sadece bir yolu olduğunu fark eder.

Ferit, Seyran'ın mektubunu aldıktan sonra dört bir koldan onu aramaya başlar.

Ömer dizisi konusu

Babası Reşat’ın imam olarak görev yaptığı camide müezzin olan Ömer annesinin kaybının acısını yaşamaktadır. Ömer ve ailesi Babanneleri Nezahat ile hayatlarını sürdürmeye devam eder.

Üç kardeşin en küçüğü olan Ömer’in ablası Nisa ailesinin istemediği bir evlilik yapar. Anne yarısı bildiği Nisa’nın aileden böyle kopması Ömer’i derinden yaralar. Bu keşmekeşlerden çıkmanın yolu olarak çizmeye başlar Ömer.

Bundan sonra bütün dünyası çizmek olan Ömer’in tek aşkı resim olmayacaktır. Ömer karşına bir anda çıkan kendisinden yaşça büyük, dul ve çocuklu Gamze’ye aşık olur. Ömer ve Gamze’nin aşkı engellere takılır.

Ömer dizisi oyuncuları

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Zerrin Sümer, Onur Bilge, Serpil Gül, Gülçin Kültür Şahin, Muharrem Türkseven, Gamze Karaduman, Çağla Naz Kargı, Metehan Parıltı, Melike Güner, Simay Barlas, Tayanç Ayaydın, Haktan Zavlak

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR-Benim Güzel Ailem 8. Bölüm Fragmanı

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.