Rapçi Canbay kimdir, kaç yaşında?

Türk rap müziğinin yükselen isimlerinden biri olan Canbay, müzik dünyasında hızla tanınan bir rapçidir. Peki, rapçi Canbay kimdir ve kaç yaşındadır? İşte bu genç yeteneğin hayatına dair merak edilenler.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2024 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2024 15:49
Kaynak: HABER MERKEZİ
Rapçi Canbay kimdir, kaç yaşında?

Türk rap sahnesinin dikkat çeken isimlerinden Canbay, kısa sürede büyük bir hayran kitlesi kazanarak müzik dünyasında adını duyurmayı başarmıştır. Yeniden aşk hayatı ile gündeme gelen Canbay kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Peki, Rapçi Canbay kimdir, kaç yaşında?

Rapçi Canbay kimdir?

1997 yılının Kasım ayında İstanbul’un Bağcılar ilçesinde doğan Vahap Canbay, sahne adıyla Canbay, köken olarak Malatyalıdır ve Akrep burcudur.

İlk ve ortaokul eğitimini Bağcılar Cumhuriyet Okulu'nda tamamladıktan sonra Bağcılar Lisesi'ne devam etmiş, ardından Gökşen Akşam Lisesi'nde eğitim hayatını sürdürmüştür.

Müzik dünyasına 2009 yılında güçlü bir giriş yapan Canbay, kısa bir ara verdikten sonra 2011 yılında amatör kayıtlarla müziğe geri dönmüştür.

2018 yılından itibaren müzik kariyerini profesyonel bir şekilde sürdüren Canbay, Wolker (Umut Bolat) ile birlikte güçlü bir ikili oluşturmuştur.

Birlikte seslendirdikleri şarkılar, YouTube'da geniş bir hayran kitlesi tarafından beğeniyle karşılanmıştır. YouTube kanallarında 288 bini aşkın aboneye ulaşan ikilinin, "Dünya" adlı şarkısı 30 milyon, "Fersah" isimli şarkısı ise 87 milyon izlenme sayısına ulaşmıştır. Resmi Instagram hesabı canbay.itk’de ise yaklaşık 75,4 bin takipçisi bulunmaktadır. Diğer popüler şarkıları arasında "Darılma", "Kolpa", "Yıldıztepe", "Fersah", "Biz Buluruz Yolumuzu" ve "Dünya" yer almaktadır.

Rapçi Canbay kaç yaşında?

1997 doğumlu genç rapçi Canbay, 2024 yılında 27 yaşındadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.