Rebecca Ferguson kimdir? Rebecca Ferguson eşi kimdir? Rebecca Ferguson Instagram

Peaky Blinders filminde rol alacağı açıklanan Rebecca Ferguson kimdir? Rebecca Ferguson Instagram hesabı nedir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2024 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2024 16:22
Kaynak: HABER MERKEZİ
Rebecca Ferguson kimdir? Rebecca Ferguson eşi kimdir? Rebecca Ferguson Instagram

Bir dönemin çok sevilen ve ses getiren dizisi Peaky Blinders’ın filminin çekileceği duyurulmuştu. Peaky Blinders oyuncu kadrosu açıklanırken filmde rol alacak isimlerden birinin de Rebecca Ferguson olduğu açıklandı. Bunun üzerine arama motorlarında Rebecca Ferguson hakkında detaylar araştırılmaya başlandı. ‘Rebecca Ferguson kimdir, eşi kimdir’ şeklindeki sorulara yanıt bulmak isteyenler, cevaplar haberin devamında…

REBECCA FERGUSON KİMDİR?

Rebecca Louisa Ferguson Sundström 19 Ekim 1983 tarihinde dünyaya gelmiş İsveçli bir aktristir. Oyunculuk kariyerine İsveç'in popüler pembe dizisi Nya tider (1999-2000) ile adım attı ve 2004 yapımı Drowning Ghost filminde yer aldı. Uluslararası alanda tanınmasını sağlayan rolü, İngiliz televizyon mini dizisi The White Queen (2013) ile Elizabeth Woodville karakterini canlandırmasıyla gerçekleşti. Bu performansı, Mini dizi veya Televizyon Filminde En İyi Kadın Oyuncu kategorisinde Altın Küre'ye aday gösterilmesine neden oldu.

Ferguson, casusluk temalı Görevimiz Tehlike 5 (2015) ve devam filmi Görevimiz Tehlike 6 (2018) yapımlarında MI6 ajanı olarak rol aldı.

REBECCA FERGUSON EŞİ KİMDİR?

Ferguson, 2007 yılında erkek arkadaşı Ludwig Hallberg'den bir oğul dünyaya getirdi. Pembe dizinin başarısının ve oğlunun doğumunun ardından, çift İsveç'in güneydoğusundaki Simrishamn'a taşındı. Ancak, çift Nisan 2015'te yollarını ayırdı.

2018 yılında hamile olduğunu duyurdu ve daha sonra yeni partneri Rory ile bir kız çocuk sahibi oldu. Ocak 2019'da ise evlendiklerini açıkladı. Ferguson ve eşi, Londra'nın güneybatısındaki Richmond bölgesinde, Pinewood ve Shepperton stüdyolarına yakın bir evde yaşamaktadır.

ferguson

REBECCA FERGUSON INSTAGRAM HESABI NEDİR?

Ünlü oyuncu Ferguson’un Instagram kullanıcı adı, ‘rebecca_ferguson’ olup 1,1 milyon takipçisi bulunmaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.