Sakla Beni 8. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Star TV’nin yeni dizisi Sakla Beni 7. bölüm seyreden izleyiciler 8. Bölüm fragmanını araştırmaya koyuldu. Merakla beklenen yeni dizi Sakla Beni 8. Bölüm fragmanı yayınlandı

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2023 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2023 15:37
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sakla Beni 8. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Star TV’nin yeni dizisi Sakla Beni, her Perşembe saat 20:00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak…

SAKLA BENİ SON BÖLÜMDE NE OLDU?

İncila'yı kaybetmek istemeyen Mete, Naz'ın ona olan bağlılığını öne sürerek İncila'nın gitmesini engeller. İçinde sıkışıp kaldığı tüm çıkmazlardan ancak böyle kurtulabileceğini düşünen İncila, Mete'nin bu beklenmedik hamlesiyle yeniden büyük bir kapana kısılır ve kendini bir anda Kadir ile nişanlanırken bulur. Otoritesinin önemsenmediğini düşünen Kont Ziya, kimin torunu olduğunu Mete'ye sert bir şekilde hatırlatırken, ev halkına uyulmasını istediği keskin kuralları duyurur. Onu yalnız bıraktığı için Naz'ın hışmına uğrayan İncila, sözlendirildiği gerçeğini Naz ve Mete'ye söylemek zorunda kalır. Bu haber ikisini de şaşkınlığa uğratırken, Filiz'in bu işte parmağı olduğunu öğrenirler.  Mete ve Naz bu zoraki evliliği engellemek için harekete geçerken, İncila'yı kaybetmemek için Kadir ile karşı karşıya gelmeyi göze alan Mete sert bir kayaya çarptığı gerçeğini fark ederken, İncila'nın son kararı her şeyi daha da zora sokar.

SAKLA BENİ KONUSU

Mete ve Naz, zengin ve güçlü ailelerinin gözbebeği çocuklarıdır. İkisi de şımartılmış, hayatta her istediğini almaya alışmıştır. Çocukluklarında ailelerin verdiği sözle başlayan hikayeleri, birbirlerinden kopamamalarıyla bugün evliliğe doğru akar. Fakat Naz’ın çocukluğundan beri yanında olan hizmetlisi İncila’nın ansızın Mete’nin karşısına çıkması, Mete’nin hayatta verdiği tüm kararları sorgulamasına neden olur. İncila ve Mete arasında yaşanan bu karşılaşma, Naz’ın tüm inatçılığıyla yazdığı bu hikâyenin yönünü değiştirip Mete’nin gerçek aşkı bulmasını sağlayabilecek mi?

İki aile ve onların çocuklarının hikâyesi.

SAKLA BENİ OYUNCU KADROSU

Star TV’nin yeni dizisi Sakla Beni’nin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor. Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kalebek, Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Uyar ve Tamer Levent gibi isimler Sakla Beni isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

SAKLA BENİ 8. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Sakla Beni dizisinin 8. Bölüm fragmanı yayınlandı. Sakla Beni 8. Bölümde ne olacak? Sakla Beni dizisinin 8. Bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

SAKLA BENİ 8. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.