Sanica Isı kimin? Sanica Isı hisse kimin?

Boru, banyo, ısı ürün grupları üretimini gerçekleştiren Sanica Isı hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Peki Sanica Isı kimin? Detaylar için haberimize göz atabilirsiniz…

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2024 15:30
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sanica Isı kimin? Sanica Isı hisse kimin?

Sanica Isı hakkında bilgiler merak konusu oldu ve arama motorlarında aratılıyor. Biz de sizler için Sanica Isı hakkında merak edilenleri derledik. Peki Sanica Isı kimin? İşte merak edilen tüm detaylar…

Sanica Isı kimin?

Sanica Isı Ali ve Hüseyin Nesimi Fatinoğlu kardeşlere ait ve Fatinoğlu Holding’e ait bir markadır.

Sanica Isı hisse kimin?

Sanica Isı hissesi Fatinoğlu Holding'e aittir.

Sanica Isı Hakkında

Sanica, merkezi İstanbul'da bulunan ve Elazığ ile Manisa'da üretim yapan, Türkiye içindeki bölge müdürlükleri ve bayi ağıyla, yurt dışındaki bölge müdürlükleriyle faaliyet gösteren bir Fatinoğlu Holding markasıdır. Sanica markası altında üretilen ürünler arasında boru, ısı, banyo ve istif ürün grupları yer almaktadır.

sanica ısı

Radyatör, havlupan, kombi, gömme rezervuar, kontrol panelleri, altyapı ve üst yapı boru grupları ile istif makineleri üretimi gerçekleştiren Sanica, Türkiye pazarında lider markalardan biridir. Beş ülkede toplam 12 tesiste üretim yapan Sanica, ürünlerini 80'den fazla ülkeye ihraç etmektedir. Avrupa'nın en büyük beş küvet üreticisinden biri olup, global çapta radyatör alanında da ilk beş marka arasında yer almaktadır.

Sanica, bayilik sistemiyle ürettiği ürünlerin her yere ulaşabilir olmasını, teknik bakım ve yedek parça teminini, hızlı sevkiyat noktalarında müşteri memnuniyetini sürekli kılmaktadır. İlk günden bu yana ürün kalitesine önem veren köklü bir marka olarak, hammadde seçiminden üretim süreçlerine ve son kullanıcıya ulaşana kadar devam eden kalite yönetim sistemiyle, Sanica markalı tüm ürünlerin güvenle ve kararlılıkla kullanılmasını sağlamaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.