Sarmaşık Gülleri filmi nerede çekildi? Sarmaşık Gülleri konusu ve oyuncuları

Eski Türk filmlerinden biri olan Sarmaşık Gülleri filminin yönetmen koltuğunda Nejat Saydam bulunuyor. Yeşilçam’ın sevilen oyuncularından olan Kartal Tibet ve Hülya Koçyiğit’in başrollerini paylaştığı film izleyicisi ile 360 TV ekranlarında buluştu

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 13:52
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sarmaşık Gülleri filmi nerede çekildi? Sarmaşık Gülleri konusu ve oyuncuları

Filmin nerede, ne zaman çekildiği, konusu ve oyuncuları arama motorlarında araştırılıyor. Sizler için araştırılan soruları ve cevaplarını araştırdık. İşte Sarmaşık Gülleri filmi nerede çekildi? Sarmaşık Gülleri kaç yılında çekildi? Sarmaşık Gülleri konusu nedir? Sarmaşık Gülleri oyuncuları kimler? Tüm detaylarıyla haberimizde.

Sarmaşık Gülleri filmi nerede çekildi?

Sarmaşık Gülleri filminin çekimleri, İstanbul’un çeşitli semtlerinde ve Beykoz’daki bir köşkte gerçekleştirilmiştir. İç sahneler, Beyoğlu’ndaki Yeşilçam stüdyolarında, dış sahneler ise Beşiktaş, Levent, Beykoz ve Yeşilköy gibi semtlerde çekilmiştir.

Filmin önemli sahnelerinden biri olan Gülseren ile Necip Bey’in ilk karşılaşması, Beşiktaş’taki Bebek semtinde çekilmiştir. Gülseren’in üvey annesi ve üvey ablasıyla yaşadığı köşk ise Beykoz’daki bir köşkte filmleştirilmiştir.

Sarmaşık Gülleri kaç yılında çekildi?

1968 yılında çekilmiştir.

Sarmaşık Gülleri konusu

Gülseren (Hülya Koçyiğit), annesini kaybetmiş ve babasıyla yaşayan genç bir kızdır. Üvey annesi ve üvey ablası, ona hizmetçi gibi davranmaktadır. Üvey annesi, yaşadıkları köşkü ünlü yazar Necip Bey’e (Kartal Tibet) satar. Bir gece sağanak yağmurda evden kaçan Gülseren, eski köşklerine gider ve burada karşılaştığı adamı doktor sanarak onunla arkadaşlık kurar. Ancak Gülseren, bu adamın doktor olmadığını öğrendiğinde büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Bu sırada üvey ablası, Necip Bey’i elde etmek için çeşitli planlar yapmaktadır.

Sarmaşık Gülleri oyuncuları

Kartal Tibet rolü: Necip

Hülya Koçyiğit rolü: Gülseren

Osman Alyanak

Hüseyin Baradan

Renan Fosforoğlu

Suzan Avcı

Fatma Karanfil

Müşerref Çapın

Zafer Önen

Sevgi Can

Piraye Uzun

Selahattin İçsel

Ali Demir

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.