Sena Can kimdir? Sena Can nereli? Sena Can kaç yaşında?

Türk sporunun atıcılık sporundaki genç isimlerinden Sena Can üstün performansı ile göz kamaştırıyor. Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek olan Sena Can'ın madalya alması bekleniyor. Peki, internette araştırılan Sena Can kimdir? Sena Can nereli? Sena Can kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2024 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2024 11:09
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sena Can kimdir? Sena Can nereli? Sena Can kaç yaşında?

100 Yılın Takımı Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'ye yeni zaferler yaşatmaya hazırlanıyor. Team Türkiye, ülkemize büyük sevinç ve gurur yaşatmak istiyor. 26 Temmuz-11 Ağustos tarihleri arasında düzenlen Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda atıcılık kategorisinde 4 kadın, 3 erkek sporcu ile mücadele ediyoruz. Türkiye atıcılık branşında ilk kez madalya alırken Yusuf Dikeç, ülkemizin büyük gururu oldu.Genç sporcu Sena Can, Yusuf Dikeç’i örnek alıyor. Türk sporunun atıcılık branşındaki genç isimlerinden Sena Can’ın hayatı, kariyeri ve bilinmeyen yönleri merak ediliyor. Milli atıcı Sena Can’ın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda derece yapması bekleniyor. Peki, olimpiyat sporcusu Sena Can kimdir? Sena Can kaç yaşında? Sena Can nereli? Sena Can’ın hayatını, kariyerini ve bilinmeyen yönlerini sizler için hazırladık.

SENA CAN KİMDİR?

Sena Can, 10 Kasım 2001 doğumludur.Skeet müsabakalarında yarışan sporcu ulusal ve uluslararası yarışmalarda elde ettiği başarılarla ülkemizin büyük gururu oldu. Küçük yaşlarda başladığı sporu çok severek antrenörlerin dikkatini çekti. Ailesinin desteğiyle önemli başarılara imza attı. Konya'da bulunan Bilgin Atıcılık Kulübü üyesidir.Cumhuriyet Kupası ve Federasyon Kupası'nda skeet müsabakalarında birçok madalya kazandı. Milli takım ile Avrupa ve Dünya Şampiyonanlarında mücadele etti. 2019 ISSF Gençler Dünya Kupasına katıldı. 2021 İslami Dayanışma Oyunları'nda altın madalya aldı. Skeet branşında yarışanTürkiye'yi 2019'dan bu yana uluslararası arenada temsil ediyor. Ülkemizi Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda temsil ediyor.

SENA CAN KAÇ YAŞINDA?

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda ülkemizi temsil eden Sena Can, 22 yaşında

SENA CAN NERELİ?

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda ülkemizi temsil eden Sena Can, Bursa doğumlu

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.