Senden Önce 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce 1.bölüm fragmanı ile izleyici karşısına çıktı. Merakla beklenen Senden Önce 2. Bölüm fragmanı ise yayınlandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2024 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2024 15:49
Kaynak: HABER MERKEZİ
Senden Önce 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, 23 Şubat 2024 tarihinde ilk bölümü ile ekranlarda yerini aldı. Senden Önce 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen dizi, her Salı saat 20:00’da izleyiciler ile buluşacak...

SENDEN ÖNCE SON BÖLÜMDE NE OLDU?

13 Şubat Salı günü yayınlanan Senden Önce dizisinin 1. bölümünde Hakan ve Sahra'nın sürpriz karşılaşması, Merve'nin hayatındaki tüm dengeleri değiştiriyor!

Hakan ve Merve, 6 aylık evliliklerinin daha ilk dönemecinde büyük sorunlar yaşayan ama bütün bu sorunlara rağmen birbirlerine tutkuyla bağlı bir çifttir. Merve’nin son birkaç aydır dillendiremediği, Hakan’a açamadığı bir derdi vardır sadece. Ama Hakan ne kadar uğraşırsa uğraşsın, karısı Merve’yi konuşmaya, sorununu paylaşamaya ikna edemez. Hakan, iş seyahati için Ankara’ya gideceği sırada, havaalanında Sahra’yla karşılaşır. Ankara’da konaklayacağı otele vardığında onu bir sürpriz beklemektedir. Bir tesadüf eseri yolları kesişen Sahra ve Hakan aynı otelde, yan yana odalara rezervasyon yaptırmıştır. Fakat Merve’nin aldığı ani bir kararla bütün dengeler değişecektir.

SENDEN ÖNCE KONUSU

Birbirine meydan okuyan, savaşmaya hazır iki kadın karakterin, öfkesine ve güç gösterisine tanık olunacak. Senaryosunu Başak Anigün’ün kaleme aldığı, yönetmenliğini Feride Kaytan’ın üstlendiği ihanet, aşk ve sadakatin sorgulandığı Senden Önce, yakında Kanal D ekranlarında yerini alacak.

SENDEN ÖNCE OYUNCU KADROSU

Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor.

Alp Navruz, Sinem Ünsal, Nilperi Şahinkaya, Altan Erkekli, Tansel Öngel, Uğur Uzunel, Uğur Biçer, Kadim Yaşar, Nalan Kuruçim, Işıl Dayıoğlu, Lidya Atlik, Taha Ünal, Berra Aydınlı, Elif Baysal ve Ahmet Fuat Onan gibi isimler Senden Önce dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

SENDEN ÖNCE 2.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Senden Önce dizisinin 2. Bölüm fragmanı yayınlandı. Senden Önce 2. Bölümde ne olacak? Senden Önce dizisinin 2. Bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

SENDEN ÖNCE 2. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.