Serap Belovacıklı kimdir ve nereli? Serap Belovacıklı kaç yaşında?

İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale ile dünyaevine giren Serap Belovacıklı hakkında bilgiler merak edildi. Sizler için kendisine dair detayları derledik. Peki Serap Belovacıklı kimdir ve kaç yaşında? Detaylar için haberimize göz atabilirsiniz…

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2024 21:38
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2024 21:38
Kaynak: HABER MERKEZİ
Serap Belovacıklı kimdir ve nereli? Serap Belovacıklı kaç yaşında?

İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale ile evlenen Serap Belovacıklı’nın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Kendisine dair bilgiler arama motorlarında aratılıyor. Biz de sizler için detaylı araştırma yaptık. Peki Serap Belovacıklı kimdir ve nereli? Serap Belovacıklı kaç yaşında? İşte detaylar…

Serap Belovacıklı Kimdir?

Serap Belovacıklı, 17 Temmuz 1984'te Bursa'da doğmuştur. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden mezun olduktan sonra, BBC Eğitim Merkezi'nde diksiyon kursu ve Basın Enstitüsü Derneği'nde Bilgisayar Destekli Araştırma Haberciliği üzerine eğitim almıştır.

serap belovacıklı

Belovacıklı, kariyerine 2007 yılında Olay TV'de yönetmen olarak adım atmıştır. Sonrasında Habertürk ve Akşam Gazetesi'nde çalışmış, Artı1 TV ve TVEM kanallarında sunuculuk yapmıştır. 2015 yılında Yurt Gazetesi'nde kısa bir dönem görev yaptıktan sonra, Posta Gazetesi'nde politika editörü olarak çalışmıştır.

2020 yılında Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde Basın Danışmanı olarak görev üstlenen Belovacıklı, aynı dönemde hafta sonları Haber Global'de haber sunucusu olarak görev yaptı. Şu anda ise Sözcü TV'de haber spikeridir.

Serap Belovacıklı nereli? 

17 Temmuz 1984 tarihinde dünyaya gelen Serap Belovacıklı Bursalı'dır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.